Publicitat
Política · 27 d'Abril de 2021. 15:40h.

Budó culpa l'Estat

La portaveu del Govern diu que ”no és Catalunya qui va aturar la vacunació" de policies i guàrdies civils

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, en roda de premsa, ha afirmat que “es va iniciar el pla de vacunació de guàrdies civils i policies nacionals a Catalunya. És cert que va anar més tard que els Mossos d’Esquadra perquè amb ells vam disposar abans de les dades per iniciar la campanya”.

“No és Catalunya qui atura la vacunació sinó que és l’Estat qui atura la vacunació amb AstraZeneca. Després, quan es reprén la vacunació amb aquesta vacuna es fa només per aquells col·lectius entre 60 i 69 anys, que és a qui està permès administrar aquesta vacuna”, ha afegit.

“En aquests moments estan aturades totes les vacunacions d’aquells serveis o col·lectius essencials com poden ser mestres, mossos, agents rurals… però aquests criteris no els marquem des del Govern, ens venen marcats per part del govern de l’Estat. Nosaltres no podem decidir les condicions de vacunació”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 A.Bcn, Barcelona, 27/04/2021 - 16:39

Falso. Han tenido dos meses para vacunar a todo el personal esencial con Astra Zeneca. Mienten, para variar.

#1 Benet S., Barcelona, 27/04/2021 - 16:18

Aquesta quan li canten les veritats li cau el guió que li han escrit perque el reciti. Ni excuses saben donar. El que han fet amb la vacunació a la GC i PN es un escandol suprem, es la revenja per haver constatat la fantastica professionalitat d'aquests cosos fidels a la Llei, en comparació amb la vergonyant actuació de la genestapo aquell 1-O