Publicitat
Política · 10 de Novembre de 2020. 18:45h.

Budó demana no caure en "certs relats"

Reclama "presumpció d'innocència" per als imputats en l'operació Volhov

La consellera de la Presidència, Meritxell Budó, ha reclamat no caure en "certs relats" quan ha fet referència als àudios de l'operació Volhov. "En el Consell de Govern no hem tractat aquest tema i demanaria la presumpció d'innocència". "No caiguem tampoc en certs relats", ha remarcat.

Budó ha dit que "no li hem demanat a la consellera Vergés perquè la consellera ja va donar explicacions". "Des del Govern vam entendre que ja les havia donat i no li hem tornat a demanar", ha sentenciat. Segons la interlocutòria del jutge, Xavier Vendrell va celebrar una trobada de tres hores amb la consellera de Salut, Alba Vergés, per aconseguir un "tracte de favor" i li va comunicar a la seva dona que havia "anat molt bé".

Alba Vergés va admetre la trobada, però va negar qualsevol irregularitat durant la sessió de control al Govern de la setmana passada que va tenir una trobada amb Vendrell i que va parlar de "moltes coses", però cap irregular. També va reivindicar que no s'havia d'amagar "d'un àpat personal".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 Chris, Lleida, 10/11/2020 - 20:46

"En el Consell de Govern no hem tractat aquest tema i demanaria la presumpció d'innocència"

Lo mismo que hizo el gobierno central de turno con los audios y el documental del infame mediapro sobre as cloacas que Artur Mas y Cia andaban tan ansiosos por ver y comentar. No pueden ocultar mejor el doble rasero? se les da de pena.

#1 Didac B., Barcelona, 10/11/2020 - 19:37

Quan els descobreixen, quan l'evidencia com una conversa telefonica es indiscutible i veridica aquesta banda de delinquents no tenen ni arguments ni dignitat per acceptar la realitat. Es una veritable desgracia i una maledicció inesperada tenir d'aguantar tant cinisme d'uns pocavergonyes que estan arrapats a la cadira per escurar l'erari public

#1.1 El relat, Barcelona, 11/11/2020 - 15:16

Sra. Bufó, cuando el río suena agua lleva per molt que intentin tapar tots els draps bruts, que nos conocemos bacalao encara que vagin disfressats