Publicitat
Política · 29 de Desembre de 2020. 14:49h.

Budó diu que Aragonès i Vergés van complir les normes

Per fer-se la foto amb la primera vacunada contra el covid

Budó diu que Aragonès i Vergés van complir les normes

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, en roda de premsa, ha assegurat que el vicepresident en funcions de president de la Generalitat, Pere Aragonès, i la consellera de Salut, Alba Vergès, van complir totes les mesures de seguretat durant la seva visita a l’Hospitalet amb motiu de la primera vacuna contra el covid.“Em consta que no va ser una residència, va ser un centre de dia”, ha argumentat Budó, a més d’afirmar que “era un equipament diferent i es van prendre totes les mesures sanitàries pertinents per accedir en aquest centre”.

Tot i això, l’epidemiòleg Oriol Mitjà, que també assessora el Govern en matèria de coronavirus, va carregar contra el vicepresident, Pere Aragonès, per la fotografia on se'l veu conversant amb l'àvia i va manifestar estar "preocupat" per aquesta acció. Mitjà va recordar que la Covid-19 entra a les residències a través de les visites i "causa estralls".

Mitjà també va preguntar quantes persones del seu equip hi van entrar, a quants avis van saludar i si abans de fer la visita van fer-se un test d'antígens per saludar els ancians. "Em preocupa aquesta acció”, va admetre.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#4 Jaime de Andrade, El Pardo, 30/12/2020 - 16:08

#1.2

ERC era el partido de Companys,¿no? jejejejeee.

#3 JOSEP EL AVI DE CARDEDEU, NO TOCABA FER LA FOTO ARA ., 29/12/2020 - 22:09

BUDO ,Nomes Faltaria que no cumplisin amb les normes .LO QUE AQUI DIEN , Es que ban quedar fatal A FER AQUESTA FOTO SINTRA UNA RESIDENCIA DE LA GENT GRAN ..Cuan en la PRIMERA ONADA Ningu del Govern CATALÀ , No va fe res per SALVAR-LOS LA VIDA ELS AVIS I AVIAS Ques morien Tampoc LA CONSELLERA DE SALUT ques de E.R.C. .

#3.1 JOSEP EL AVI DE CARDEDEU, JA PERILL DE CONTAGIS ENCARA , 30/12/2020 - 09:50

ELS POLITICS Tenen que SER LOS ULTIMOS EN Entrar a les Residencies DE LA GENT GRAN de Catalunya i de Tot Espanya .Tenen que DAR EJEMPLO EN FETS I NO EN PARAULES Ques un PERILL REAL ENTRAR ARA A CONSEVOL RESIDENCIA . Un noi torna del Reino Unido contagia a su padre y este muere ES UN FET REAL Cal tenir molt de cuidado ja PERILL

#2 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 29/12/2020 - 17:01

Es la meva resaca nadalenca o camina com un simi ?

#2.1 Pobret, Chez Titole, 30/12/2020 - 11:06

Per si no us en havieu adonat, Aragonés no és precisament Clint Eastwood.

#1 no soy nadie, barcelona, 29/12/2020 - 15:23

Me los veo intentando entrar y el sanitario impidiéndoles el paso para recibir el consabido "usted no sabe con quien está hablando"

#1.1 Jaime de Andrade, El Pardo, 29/12/2020 - 16:43

En mis tiempos al día siguiente ese sanitario es enviado a Guinea Española a hacer pruebas de la malaria a los negritos,jejeje.

#1.2 Ja hi som, Santyago de Starfields, 30/12/2020 - 11:09

Ya estamos con el racismo!, no se puede decir "negritos", hay que decir "personas de color oscuro de posible antigua ascendència ibérica que son el futuro de este país. Si no rectificas avisamos a ERC.