Publicitat
Política · 14 de Juny de 2019. 17:06h.

Budó encara veu fantasmes

La portaveu del Govern insisteix en què és "una operació d'Estat"

Budó encara veu fantasmes

Meritxell Budó (Foto: RNE)

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha insistit en el fet que el pacte entre Comuns, PSC i C's es tracta d'una "operació d'Estat per impedir que a Barcelona hi hagi un alcalde independentista" en una entrevista a Els Matins de Ràdio 4.

La portaveu ha diferenciat entre les polítiques de pactes municipals arreu de Catalunya de la situació de Barcelona ciutat, que ha considerat que té més "pes polític i rellevància". "La capital de Catalunya és Barcelona i per tant el pes polític i rellevància d'aquesta decisió té molta més transcendència que el que passi a altres ciutats i municipis" ha manifestat en l'entrevista.

Budó ha afirmat que, un cop finalitzat el judici al procés, "el que queda clar és que no hi ha hagut rebel·lió, no hi ha hagut sedició, no hi ha hagut malversació, que no hi ha hagut violència i que l'únic que es va fer és convocar un referèndum perquè el poble de Catalunya pugues decidir lliurement, pacíficament i democràticament el seu futur polític".

La portaveu ha apuntat que en cas que hi hagi una sentència condemnatòria hi ha d'haver una resposta conjunta "on els diferents actors clau del país hi han de ser". "La resposta a una sentència que no sigui l'absolució ha de ser una resposta que vagi més enllà del Govern i on els diferents actors clau del país hi han de ser", ha indicat.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#12 Neferu, Barcelona, 15/06/2019 - 10:18

Y pensar que esta inepta xenófoba radical llegó a ser alcaldesa....... ¡Jesús qué nivelazo de políticos tenemos en Catalunya!! ¡Ni hechos en fábrica por encargo!

#11 Albert, Figueres, 15/06/2019 - 08:50

Aquesta dona s ha de posar en Mans de profesionals urgentment...

#11.1 Neferu, Barcelona, 15/06/2019 - 13:48

¿ En manos de un psiquiatra para que la desprograme? Sí, creo que lo necesita.

#10 Galba , Barcelona, 14/06/2019 - 22:59

Els conspiradors van en patinet o no?. Perquè si van en patinet, ja está tot clar.

#9 Canatenc, Canet de Mar, 14/06/2019 - 21:45

A vegades es millor estar callat, callat pots semblar tonto pero si parles ho pots confirmar
Aquest es el cas d'aquesta Sra. Semblava bona i potent quan estava en el poble, ara bé, una vegada coneguda, es manifesta sobradament que era un miratge el seu perfil esta a l'alçada del govern, es a dir, a l'alçada de la sola de la sabata

#9.1 Barretina a rosca, Black hole, 15/06/2019 - 11:44

Cuando estudiaba la persona que obtuvo matrícula de honor de mi instituto (con la mejor nota) fue a la Universidad para hacer una carrera de "postín" y no aprobó ni una asignatura, tuvo que bajar sus expectativas.

Ser el listo del pueblo no significa que seas un lumbreras cuando sales fuera.

#8 Cris, Barcelona , 14/06/2019 - 20:57

Es un pacto entre no independentistas, que somos más.