Publicitat
Societat · 7 d'Abril de 2020. 20:33h.

Budó espera estar “cara a cara” amb la premsa

“Que puguin repreguntar tantes vegades com faci falta”

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha expressat el seu desig de tenir “cara a cara” els periodistes perquè “pugin repreguntar tantes vegades com faci falta”. Així ho ha afirmat en roda de premsa aquest dimarts al ser preguntada sobre si “preveuen canviar el sistema de preguntes per poder repreguntar en directe com ha fet el Govern espanyol”.

“Ho estem estudiant. Estem fent proves. I tan bon punt tinguem garantit que aquest sistema funciona, podrem implementar-lo”, ha afirmat. Budó ha avisat, tanmateix, que traslladar el nou sistema del Govern espanyol -en el que els periodistes pregunten directament als ministres per videoconferència- a la Generalitat presenta una “dificultat tècnica” perquè les compareixences es fan “des de quatre departaments diferents”.

La portaveu de l'Executiu català ha assenyalat que “del que tenim realment ganes és de que passi tota aquesta situació en la que ens trobem i que puguem retrobar-nos aquí, amb normalitat, a la sala de premsa, i puguem estar aquí cara a cara i puguin repreguntar i repreguntar tantes vegades com faci falta”.

Meritxell Budó
Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia. Fuera colonos catalanes de Barcelona. Cataluña nos roba miles millones, 08/04/2020 - 12:46

“pugin repreguntar tantes vegades com faci falta”

también en español? o la lengua de más de la mitad de la población de esta comunidad autónoma sigue siendo tabú para los totalitarios?

más bien es un “pugin repreguntar tantes vegades com faci falta” que total sólo contestaréis lo que os pregunten los medios paniaguados

#6 Manu. Ripolles, Valencia, 08/04/2020 - 12:07

La mierda la viste en papel de regalo, pero todas aquellas profesiones que hasta último momento habéis dejando que hubiera contacto (excepto sanitarios y auxiliares de sanitarios - administrativos, limpieza, celadores) que es lógico, los demás, conserges de edificios públicos, maestros, técnicos diversos, en oficinas centrales.
Budó NO CUELA NAD

#5 Manu. Ripolles, Valencia, 08/04/2020 - 12:05

Ellos trabajando en lo que han elegido que se supone les gusta y es vocacional. Ya se que es mucha suposición el bien común y esas cosas. Posiblemente la vida les ha arrastrado a todos los políticos donde están.
Pero ella y los suyos (fuera supongo que igual hablo de la casta) hasta que no haya garantías no quiere tener los periodistas cara a cara

#4 Ramon, Barcelona, 08/04/2020 - 11:50

Budó, contestaras les preguntes de la premsa cara a cara sense el guibqueboortea habitualment????
Perdona que s'escapi un somriure jajajaja bé més que un somriure, perdona que em descolloni!!!!! Jajajajaja

#3 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 08/04/2020 - 00:52

https://twitter.com/hashtag/ManifestacionOnline8A?src=hashtag_click