Publicitat
Política · 31 de Maig de 2019. 13:17h.

Budó llegeix les respostes

La portaveu del Govern fa servir una xuleta durant la roda de premsa

Budó llegeix les respostes

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha tingut que recórrer a una xuleta per respondre la bateria de preguntes que li ha fet la corresponsal d'Antena 3 a Catalunya, Blanca Basiano, sobre les decisions que ha pres el Govern arran de l'informe del grup de treball sobre la detenció arbitrària, Dependent del Consell de Drets Humans de Nacions Unides. Budó ha hagut de consultar vàries vegades les notes del faristol i llegir gran part de les respostes.

"No és qüestió de qüestionar als membres, si no és qüestió de llegir el que diu aquest dictamen. Aquest dictamen -i per tant a través d'aquest dictamen- el que ha de fer el govern és el que se li demana des del grup de treball perquè Espanya està compromesa amb la política internacional, va signar el tractat internacional de drets humans, ho recull la Constitució espanyola aquest tractat dels drets humans i amb la qual cosa aquí està dient que hi ha una vulneració, que hi ha una privació de llibertat justificada i per tant sol·licitem la llibertat immediata" ha manifestat la portaveu.

"Si el govern espanyol no fa cas d'aquest dictamen, doncs el govern de la Generalitat de Catalunya ens comprometem a dur a terme totes les accions que siguin necessàries perquè es compleixi i es segueixi treballant en la possibilitat que l'Estat espanyol finalment compleixi amb el que és la seva obligació que és donar compliment a aquesta resolució per part del grup de treball de detencions arbitràries", ha afegit.

"Les mesures no les hem pres avui en la sessió de govern, les estem estudiant per part dels nostres serveis jurídics, quan sigui el moment les anunciarem. Les mesures que portarem a terme en el cas que el govern del sr. Sánchez no compleixi amb la seva obligació que és donar cabuda a aquesta resolució "ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#27 oriol, Manresa, 02/06/2019 - 18:01

El llistó el posen cada cop més alt. Ara fins i tot demanen saber llegir per formar part del govern dels millors. Ho tenim a tocar.

#26 Fran BCN, Bcn, 01/06/2019 - 08:53

És el què passa quan ets un mediocre i quan eres alcaldessa també. T'han agraït els serveis prestats, res més...

#26.1 J.Ramón, Valencia de Don Juan, 02/06/2019 - 08:52

¿Mediocre? El nivel mental de esta señora no alcanza al de un chimpancé...
Por algo la han puesto ahí, para que nadie entienda lo que dice.

#25 Destroyer 2.0, Barcelona, Tabarnia, España., 01/06/2019 - 01:01

35 años de nacionalismo para llegar a esta miseria humana. Este esperpento irracional está en el govern!! . Que bajeza!!!. Ni un año más. Tabarnia debe seguir si. camino.

#24 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 31/05/2019 - 23:17

El Govern puchitorrano no necesita portavoz; le basta con una portachuletas.

#23 Hilario, Barcelona, 31/05/2019 - 21:47

Se nota que ha pasado por unas oposiciones durísimas...ja ja ja ja ja ja ja