Publicitat
Política · 5 de Novembre de 2019. 18:07h.

Budó nega el setge a Bou

La portaveu del Govern assegura que “no visualitzo una imatge concreta de cap a agressió a cap persona”

La consellera de Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha assegurat en roda de premsa que “no visualitzo” cap agressió o setge contra algun dels convidats que aquest dilluns van assistir als premis Fundació Princesa de Girona.

“Ara mateix no visualitzo una imatge concreta de cap a agressió a cap persona”, ha assegurat Budó a preguntes d’e-notícies, respecte el setge que va patir l’alcaldable del PPC a Barcelona, Josep Bou, a la seva arribada al Palau de Congressos de Barcelona.

“La seguretat estava garantida”, ha reblat la portaveu del Govern, qui també ha afirmat que “l’acte es va poder dur a terme”. També ha manifestat que fa una “lectura positiva” de l’acte, perquè l’entrega dels premis Fundació Princesa de Girona es va realitzar “amb tota normalitat”.

La consellera ha insistit davant les preguntes dels periodistes que “agressió, com a agressió, no ens consta que les hagin produït. Potser algun xiulet o alguna paraula fora de lloc que es digués a alguna persona que estava accedint a aquest recinte”.

La portaveu de l’Executiu català ha assenyalat que “per part de l’organització es van posar a disposició 30 autocars, dels quals només es van omplir set”. En tot cas, ha admès que una vintena dels autocars van haver de recollir “les persones per tal de fer la sortida amb total normalitat”.

Respecte el discurs del Rei, la consellera de Presidència ha lamentat que “hagi decidit no escoltar les persones que hi ha a fora”. “Ha obviat una part molt important dels catalans amb les seves accions i el seu discurs”, ha conclòs Budó.

39743-budo.jpg

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 Capit@n España, The broquil is over, 06/11/2019 - 07:26

Ultimes noticies: "Budó nega que surti el sol tots els matins"

#15 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 06/11/2019 - 01:27

Me estoy empezando a preocupar: no se ha pasado por aquí nuestra mascota, el Sr BR, a condenar EN LOS TÉRMINOS MÁS ENÉRGICOS, la acción puntual nº 445.236 de sus conmilitones de la Secta Groga. A ver si le ha dado un cólico miserere al darse cuenta por fin de qué material humano se construye en realidad el neciOnanismo que tan mal defiende.

#14 AnnaMollet, Mollet, 05/11/2019 - 23:58

Esta Budó tiene el electroencefalograma plano; no sabemos si es que es tonta, o es que está en coma inducido.

Esta mujer es un insulto a la inteligencia.

#13 Yolanda, Girona, 05/11/2019 - 21:37

Esta tipa no tiene vergüenza: no ha visto ninguna agresión? Además de tonta es ciega? Al menos que tenga narices para admitir que tienen violentos en sus filas y condenar sin paliativos cualquier tipo de violencia. Cobarde y sin altura política.

#12 Truquo, Gotham, 05/11/2019 - 21:05

Me recuerda un chiste.
Un señor llega a casa y encuentra a su parienta en la cama con otro.
- Pepe, no es lo que parece !
- Pero si te estoy viendo !!!
- Y a quien vas a creer, a mi, o a tus ojos ???

Pues eso.