Publicitat
Política · 20 de Març de 2020. 15:44h.

Budó nega que sigui una picabaralla política

"Va de preservar la salut dels catalans"

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha negat que hi hagi una "picabaralla política" entre la Generalitat i el Govern espanyol per la crisi del coronavirus i ha afirmat que "no és un tema d'ideologia".

Budó ha dit que "malauradament això no és una picabaralla política" i ha afirmat que "això no va de banderes, ni territoris". "Això va de preservar i garantir la salut dels nostres ciutadans i ciutadanes", ha subratllat.

La consellera de la Presidència ha apuntat que "tenim diferents maneres d'entendre la salut". "Des de Catalunya entenem, perquè hem escoltat les recomanacions que ens fan els experts, que només aturarem aquest elevat nombre de contagis si podem tenir un confinament total dels nostres ciutadans", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#4 Marti, Barcelona, 20/03/2020 - 20:11

Per preservar la salut dels catalans, ella i tota la banda de bandarres que han segrestat les institucions i que els estem mantenint mentres ens estan martiritzant, destrosant la convivencia i fent tot el possible per enfonsar la respectabilitat que aquest pais sempre hem tingut, haurien de fugir tots corrents abans que la societat els empaiti

#3 Neferu, Barcelona, 20/03/2020 - 19:44

¿ Preservar qué? Desde cuando es preservar decir que no era necesario el uso de mascarilla, ni controlar a la comunidad italiana, ni hacer controles a los que llegaban de Italia, y que Catalunya no estaba en el foco de contagio? ¿Decir estas barbaridades por boca de Vergés, es preservar? Si nos hubiésemos preservado de ella, no estaríamos asi aho

#1 Macho Ibérico, Hispania, 20/03/2020 - 16:21

Y si se hubiera decretado el confinamiento total en toda España, dirían que Cataluña no estaba tan mal y que Madrid lo hacía por cargarse su economía... SOIS UNOS GUMIAS QUE ESTAIS EN LA QUEJA PERMANENTE!!! GENTUZA!