Publicitat
Política · 22 d'Octubre de 2019. 14:18h.

Budó no veu indepes violents

"En cap cas vincularia els joves a la violència"

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha dit que no ha vist independentistes violents durant els aldarulls d'aquesta darrera setmana arran dels aldarulls que s'han viscut aquesta setmana passada després de la sentència del Tribunal Suprem contra els líders del procés.

Preguntada per si el Govern se sentia responsable d'"alguna manera" de la violència, la consellera ha assenyalat que "en cap cas criminalitzaria ni vincularia els joves a la violència" i ha afegit que "em sembla un despropòsit".

"Jo el que he vist aquests dies és que milers i milers de joves han sortit a manifestar-se cívicament i pacíficament pels nostres carrers" i ha destacat que en les Marxes per la Llibertat "hem pogut veure molts joves".

Meritxell Budó també ha manifestat en la roda de premsa posterior al Consell Executiu que "ni els joves que es manifestaven eren els causants de la violència ni aquesta violència cal posar-la en el sac en el que l'està posant vostè".

Finalment, ha dit que "m'agradaria separar el que ha estat la resposta a la sentència, que majoritàriament s'ha dut a terme de forma cívica i pacífica i lamentar certes imatges que hem pogut veure i que en cap cas representen el moviment independentista".

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#15 Mejillón de cornisa en mi medio, Brasalona, 23/10/2019 - 11:45

Claro..... Si son sus siervos..... Que va a decir si no corre ningún riesgo y cobra cada mes, más los negocis.

#14 Juan Ricart , Barcelona, 22/10/2019 - 19:23

Para nada has sido jóvenes independentistas, para nada... Ha sido Franco, el Caudillo está detrás de todo, Franco que nos quiere esclavos!!!

#13 AnnaMollet, Mollet, 22/10/2019 - 17:47

Negar la evidencia es estúpido. Budó, no ocupas ese cargo por haber sido la más talentosa y formada, sino por ser la más obediente de tu amo.

Propongo una ley que obligue a los políticos mentirosos o corruptos, a que devuelvan todo su sueldo cobrado, incluidas las pagas extraordinarias.

#12 joan, manresa, 22/10/2019 - 17:05

El Casal,17: h.-No ya mes cec que qui no vol veure..,lo que hem vist es d'un mon irreal..,es la visió d'un borni..,oi Sra. Budó..??Res es lo que sembla..,es axó Sra.Budó??.,o tots estem malament de la vista..?? Estem jugant amb foc i ens podem cremar...,el seu bisbetó i escolanets millor apaguin el ciri i facin un mutis i surtin de la processó!

#10 Didac, Barcelona, 22/10/2019 - 16:25

Els fets i la negació d'aquesta pàjara confirmen que tot es va organitzar per ells mateixos:
https://www.dolcacatalunya.com/2019/10/el-video-que-deben-ver-sus-amigos-extranjeros/

Aquesta grabació es alucinant veure la veritable cara dels genestapo:

https://www.dolcacatalunya.com/2019/10/vergonya-graban-la-complicidad-de-mossos-y-bomberos-en-