Publicitat
Política · 17 de Setembre de 2019. 17:38h.

Budó només veu incivisme en l’himne espanyol

El boicot a la final de la Copa del Rei “no és comparable”

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha qualificat d’“acció incívica” que un veí fes sonar sonar a gran volum l'himne espanyol des d'un edifici adjacent al monument de Rafael Casanova, just quan l'Executiu català estava realitzant l'ofrena floral i cantant Els Segadors.

“Hi va haver una acció incívica, de no respecte al que s'estava fent en aquell moment que era escoltar l'himne nacional de Catalunya per part del Govern de la Generalitat i de totes les persones presents”, ha afirmat la portaveu.

Budó ha afegit que “es va intentar boicotejar” l'ofrena institucional al monument de Rafael Casanova a Barcelona. “No va ser pel fet del tipus de música que va sonar, sinó pel fet d'intentar boicotejar aquest moment en el que s'estava produint una acció de respecte i sonant l'himne nacional de Catalunya”, ha assenyalat.

A preguntes d'e-notícies, sobre si també considera una “acció incívica” xiular l'himne espanyol a la final de la Copa del Rei de futbol, la portaveu del Govern ha dit que “no és comparable l'escenari”. “En aquell moment hi va haver una acció incívica, i on hi hagi accions incíviques hi haurà qui hagi de denunciar-les, i en aquest sentit em va tocar denunciar un acte incívic”, ha insistit.

Artur Mas, durant la xiulada a l'himne espanyol a la final de la Copa del Rei de 2015
Publicitat
Publicitat

40 Comentaris

Publicitat
#38 Josep, Manresa, 19/09/2019 - 23:04

No és feina per a tu la que et fan fer...mira,t un parells de les teves intervencions, les que vulguis, i valora tornar a La Garriga...estic segur de que ets prou inteligent

#37 Calígula, Gerona (España), 19/09/2019 - 21:01

Y a lo de " bon cop de falç " como lo calificáis? de violencia institucional? o qué?
Naturalmente que es agresivo y amenazador.
No sois mas tontos y memos porque no entrenáis

#36 Eva, Enmig del no res, 19/09/2019 - 17:54

No me interesa la pregunta. Ya le he respuesto.

#35 Consultor, Molins, 18/09/2019 - 22:11

Pobre mujer!!!!!!!

#34 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 18/09/2019 - 15:58

Si us haguesiu afanyat mes en construir els gulags planificats enlloc de perdre el temps caçant bolets i esquilmant a la gent amb el negoci de les perfomances textils i les liturgies mil.lenaristes subvencionades ara ens haguesim estalviat tenir sueltos pels carrers a tanta bestia amb forma humana amb ganes de gresca