Publicitat

La portaveu del Govern insisteix Pablo Hasel és a la presó per "les seves cançons”

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, en roda de premsa, ha defensat que Pablo Hasel només està a la presó per “les lletres de les seves cançons”, malgrat que el raper acumula mitja dotzena de condemnes i faltes per enaltiment del terrorisme, agressió, injúries a la corona o amenaces.Budó, a pregunta d’e-notícies, ha reivindicat que “el Govern de Catalunya estarà sempre amb el dret a manifestació i el dret a la llibertat d’expressió”. També ha afirmat que “el senyor Pablo Hasel està tancat a la presó per les lletres de les seves cançons”.

“I això és així. I això no té res a veure amb els saquejos que han tingut lloc en el marc de les protestes pel fet que el senyor Pablo Hasel hagi ingressat a la presó”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#25 Juli Loras, Tortosa, 24/02/2021 - 15:40

Podeu dir el que volgueu, però Pablo Hasél està a la presó per delictes d'expressió. Els altres que té pendents encara no han estat jutjats, per la qual cosa per als jutges (no parlo de ningú més, que cadascú pot pensar i dir el que vulga) en té presumpció d'innocència.

#25.1 sergi m., Barcelona, 24/02/2021 - 19:26

FALS! la llei que censura l'apologia de les barbaritats que deia el castigava penalment sí. però tots sabem que si no tenia res més no hauria entrat a la presó. què cony ens vens a contar ara? independement d'això, el que deia aquest individu és un delicte en sí punible d'alguna manera en qualsevol societat mínimament civilitzada.

#25.2 Sergi Sergio, Barcelona, 25/02/2021 - 18:03

Si, nano, si, el poeta, el nou heroi dels versos, pobret es a preso per fer cançons, ja, ja, ja, no sou mes rucs perque entreneu poc. Sustituiu el Rey per Puigdemont o Junqueras, la GC o la PN per el Mossos, els politics que surten per politics d'aqui i ja veuriem tots que estaries dient, foteu pena.

#24 Purria lazi, Mollerussa, 24/02/2021 - 07:47

Entonces el tipo que te llamó "meucade carretera" también se estaba expresando libremente, ¿no? ¿Entonces por qué te quejaste?

#23 Tabarnés puro, Barcino, 24/02/2021 - 07:41

Claro. Y Bárcenas está en la cárcel por ser un amante del arte y comprar cuadros de pintura, no te jod..

#22 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 24/02/2021 - 02:09

No son imparciales,sobretodo cuando deben,así no merecen el beneplácito de la ciudadanía normal (en términos democráticos, hablo de la gente cuerda,no la adoctrinada). La sociedad está enferma confiando en estos sinvergüenzas que viven como reyes a nuestra costa, con nuestro esfuerzo, nuestras contribuciones, ilusiones y buenas intenciones

#21 Daniel, Tokio, Texas, 23/02/2021 - 23:54

¿El señor Pablo Hasel, dice? Ese ser vivo podrá ser muchas cosas, pero señor, no. No creo que se lo hayan llamado en la vida.