Publicitat
Política · 3 de Març de 2020. 18:06h.

Budó sobre el coronavirus: "no cal fer res més"

La portaveu recorda que "en altres comunitats autònomes han de fer altres tipus de mesures"

Budó sobre el coronavirus: "no cal fer res més"

Meritxell Budó (Foto: Govern)

El Govern ha assegurat que "no cal fer res més que allò que ja estem fent" pel que fa a la contenció del coronavirus a Catalunya. La portaveu del Govern, Meritxell Budó, durant la roda de premsa posterior al Consell executiu d'aquest dimarts, ha recordat que "tots els casos són lleus" i que "tots tenen la traçabilitat garantida".

La portaveu ha tret pit de la situació a Catalunya i ho ha comparat amb altres comunitats autònomes on no han pogut localitzar la traçabilitat de tots els casos d'infectats pel patogen. "En altres comunitats autònomes, al no tenir la traçabilitat de tots els casos, han de dur a terme altres tipus de mesures" ha assenyalat. "És una dada molt rellevant que no passa en altres comunitats autònomes" ha indicat. "A nosaltres no se'ns està recomanant per part de les autoritats dur a terme cap mesura de les que ja s'estan duent a terme" ha recalcat. La portaveu, a més, ha explicat que des de l'Executiu català "estem duent a terme totes i cadascuna de les accions que ens recomanen les autoritats sanitàries" per contenir l'expansió del patogen.

"És important no crear alarmisme" ha afirmat Budó amb relació als episodis que s'han produït a Catalunya. "Els casos positius tots són casos lleus, tots tenen la traçabilitat garantida, sabem perfectament com s'ha produït aquesta infecció i aquesta és una dada molt rellevant que no passa en altres comunitats autònomes" ha indicat. La consellera ha explicat que la modificació del Procicat s'ha dut a terme "per fer front a les situacions d'emergència" però ha recordat que "ja estàvem treballant en fase de prealerta".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Flanagan , Tabarnia city, 04/03/2020 - 14:27

Échate a temblar con estos mastuerzos cuando dicen no cal fer res més.

#2 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU UN CATALÀ EMPRENYAT , SEMPRE JA ALGU MES A FER MILLORAR LES C OSES CON CONTROLES SANITARIOS ELS AEROPORTS NO TINDRI, 04/03/2020 - 00:16

BUDO Mira que ami me agrada portar sempre la contraria NO CAL FE RES MES " MENTIRA"Cada dia creixen ja mes casos de persones MALALTES PER EL CORONAVIRUS .No diguis que no fareu res mes SI U FEREU CUAN SIGUI tard con sempre. SI el GOVERN ESPAÑOL Fuera puesto CONTROLS SANITARIS ALS AEROPORTS no tindrien tans casos ara ES UN FET .

#1 Pan con tomate y jamón Ibérico, Catalaunia quo vadis?, 03/03/2020 - 19:46

"Budo sobre el coronavirus: no cal fer res més"

Si esta mema dice esto, si queda algo por hacer... ¡REZAR...!