Publicitat
Política · 10 de Març de 2020. 14:42h.

Budó: "tenims els casos controlats"

La portaveu del Govern evita respondre preguntes concretes sobre el coronavirus

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha reclamat no fer "alarmisme" amb el coronavirus perquè, segons ha indicat, a Catalunya "tenim els casos controlats, tenim els positius amb traçabilitat, sabem d'on venen aquestes infeccions, és molt important; i sabem que podem controlar els contactes". "Això és el que ens diferencia d'altres llocs on ja s'ha perdut aquest control", ha defensat.

Preguntada per com s'ha d'actuar si tens algun familiar infectat o com has de fer la compra si t'has de quedar confinat a casa, Budó no ha volgut entrar "al detall en la resposta d'aquestes preguntes" i ha recordat que "el Departament de Salut està donant cada dia aquestes respostes a la població de Catalunya".

La consellera de la Presidència també ha exposat que "aquestes mesures concretes s'estan treballant i informant des del Departament de Salut". "Són els professionals de la Salut els que estan sortint cada dia a donar explicacions i a tranquil·litzar la ciutadania" ha insistit.

Finalment, Meritxell Budó ha instat a "no fer alarmisme" i també ha reclamat que gent segueixi "les recomanacions que es fan cada dia des del Departament de Salut". "La població està ben informada", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#12 et, sabadell, 10/03/2020 - 19:43

CREIEM QUE L-EXILI ..... TE UN PLUS AFEGIT JUNTAMENT AMB LA RECLUSIO....
DONA PRESTIGI......, ETC.... i .....tal...... el nostre adn ens dona un PLUS DE PODER EN FRONT
DEL CORONA VIRUS,,.... QUE SENS DUBTE ... TOTHOM COM EL SEU NOM INDICA ES MONARQUIC I ESPANYOL.....
LA FAMILIA REIAL pujol........ be.... gràcies!!!

#11 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla daña el cerebro, 10/03/2020 - 18:30

"Budó evita respondre preguntes concretes sobre el coronavirus..."

Mira, pues hace bien... para soltar las chorradas habituales mejor que no diga nada... además ¿la portacoz esta segura de que el coronavirus tiene el "nivell C de catalá"?

#10 Bollycao, Samarkanda, 10/03/2020 - 18:01

Lo de Budó tiene bastante mérito. Con sólo dos neuronas consigue llegar hasta el micrófono

#10.1 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 10/03/2020 - 18:58

Efectivamente, la Sra. Budó no parece tener más de dos neuronas: la que le permite recordar los mantras del día y la que le controla el esfínter. El problema es cuando a ésas dos se les ocurre hacer sinapsis y el surge, sin querer como de la nada, un chispazo de escatológico "humor groc" por algún extremo de su tubo digestivo.

#9 Jos, VNG (Ghost Republic), 10/03/2020 - 17:51

Amb "explicacions" com aquesta no m'extranya que alguns arrassin els supermercats (tot i que em sembla una exageració).
La portaveu parla i parla però no diu res.

#8 Barrrtina a rosca, Black hole, 10/03/2020 - 17:35

Cuando venga la "crisis humanitaria" espero que ni un solo lazi se quede en su casa, ¿a ver cuántos lazos amarillos vemos ayudando a la gente en cuarentena, en hospitales, defendiendo las instituciones y dándolo todo por la república?