Publicitat

Ni JxCat està a favor d'ajornar les eleccions

Budó va per lliure

La vicepresidenta de Junts per Catalunya, Elsa Artadi, ha demanat "fugir de qualsevol especulació sobre si hi haurà eleccions o no" el 14 de febrer. Ho ha dit tres dies després que la portaveu del Govern, Meritxell Budó, manifestés que "si no es pot garantir el dret a vot de tothom, no sé si es podran celebrar".

Artadi ha assegurat que "hem de treballar perquè les eleccions del 14-F se celebrin amb totes les garanties de salut pública, sense que ningú quedi exclòs per la seva situació sanitària i que la ciutadania tingui un vot informat".

La dirigent de JxCat ha recordat en roda de premsa que el Govern treballa per garantir les eleccions "des de fa mesos, com a mínim des d'abans de l'estiu". En aquest sentit, creu que l'Executiu ha de ser "molt transparent" i explicar als partits quines mesures s'han pres. "És la millor manera d'eliminar qualsevol suspicàcia o malentès", ha dit.

Finalment, la diputada de JxCat ha apostat per "treballar perquè la data electoral se celebri amb totes les garanties" i que "es puguin celebrar les eleccions el 14 de febrer". "Aquest objectiu està inalterable", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Onofre de Dip, Barcelona, 24/11/2020 - 13:13

¿Cómo eran aquellos eslóganes? "Volem votar!" " Votarem!" O aquel muy contundente de: "Democràcia, democràcia, democràcia!"
Pues eso...

#2 REVOLUCIÓN!, REVOLUCIÓN!, 24/11/2020 - 12:57

Hagamos una Revolución y expropiemos la inmensa riqueza de los RICOS COMUNISTAS para repartirla a los pobres

digo RICOS COMUNISTAS porque son muuuuchos (JAUME ROURES, GRAN WYOMING, PABLO IGLESIAS, ANA BELÉN, VICTOR MANUEL...)

ya si no hay suficiente ya expropiaremos a los pocos ricos de Derechas

#1 Marcial, Santa Coloma, 24/11/2020 - 11:26

Otra que trabaja. Lo ha repetido 3 veces. Mientras una trabaja para especular si habrán elecciones, la otra trabaja para huir de cualquier especulación. Así nos tendrán unos cuantos meses entretenidos. Nuestra desgracia es que sólo saben trabajar. Si de este trabajo surgiera algo, serían la reostia.