Publicitat
Política · 12 de Gener de 2021. 15:44h.

Budó veu demagògic aprimar la Generalitat

"No em barregi pomes amb peres"

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha acusat el director d'e-notícies, Xavier Rius, de fer "demagògia" amb els sous públics o aprimar la Generalitat per fer front a la pandèmia i li ha reclamat que "no em barregi pomes amb peres". Budó ho ha dit després que el periodista aprofités les crítiques que ha fet la consellera a el Govern espanyol i li preguntés "què fan vostès pels catalans".

El periodista li ha recordat que "jo li vaig preguntar una vegada si s'havien plantejat abaixar el sou, però vostè em va dir que era una mesura populista" i, en aquest sentit, ha esmentat els sous dels consellers, el president i alguns alts càrrecs com el del director general de la reforma horària. En aquest sentit, li ha preguntat si s'han plantejat "ajustar-se el cinturó" i "aprimar la Generalitat o TV3".

Budó li ha contestat que "les seves són opinions respectables, però en tot cas permeti que li digui que el Govern ha pres mesures: 840 milions d'euros fons al dia d'avui per acompanyar els sectors afectats". "Som conscients que són suficients, però li garanteixo que són molts més que els zero euros que el govern de l'Estat ha mobilitzat per injectar liquiditat en tots aquells sectors afectats per les mesures adoptades per les autonomies", ha remarcat.

La consellera de la Presidència ha apuntat que "l'Estat espanyol ha fet deixadesa de funcions envers aquests ciutadans i empreses que estan patint" i ha subratllat que "no estan donant solucions ni respostes". "A partir d'aquí, podem fer tota la demagògia que vulgui amb els sous dels càrrecs públics, etc. Podem parlar de tot això. La seva és una opinió respectable, però a partir d'aquí no em barregi pomes amb peres perquè el Govern de l'Estat espanyol està fent deixadesa de funcions", ha sentenciat.

"A vostè li poden agradar o no les meves preguntes, però agrairia que no m'acusi de demagògia", li ha exposat el periodista, que ha advertit que "si no hi ha un matalàs econòmic, aquí pot haver-hi un col·lapse". Aleshores, Meritxell Budó ha aprofitat per dir que el Govern espanyol hauria de respondre "com ho fan els governs dels diferents estats, com l'Alemany, que estan acompanyant amb mesures econòmiques aquests sectors afectats".

 

Publicitat
Publicitat

43 Comentaris

Publicitat
#32 La cantarella, Chez Titole, 14/01/2021 - 12:07

Estamos trabajando intensamente......."

#31 Ojotuerto, Calafell.TAB, 13/01/2021 - 23:33

Ana Botella !!!!!ex alcaldesa de Madrid y esposa de Jose María Aznar ya explicaba lo de peras y pomas. Pero hace años. .... Que atrasados van las pijas de Barna.

#30 David, FOLGUEROLES, 13/01/2021 - 17:06

A la Gene le sobran más o menos unos 400 o 500 elementos. Para mi gusto son pocos, porque yo los dejaría a cero pelotero. Estoy en contra de las autonomías, desde siempre.

#29 Ostrespedrin, Barcelona, 13/01/2021 - 16:44

No barrejar pomes amb peres. Traduït: nosaltres som meravellosos, per això cobrem el que cobrem. Per això podem dir i manar a quin horari vostés han d'esmorzar, a quin horari han de dinar, on poden anar i on no poden anar. Vostés a pagar i a callar, que si no m'enfado i m'ofenc per tanta "demagògia". Quins collons que tenen!

#28 Marcial, Santa Coloma, 13/01/2021 - 10:33

Se puede mezclar la fruta en una macedonia. Las manzanas sean rojas, verdes o amarillas son buenísimas para adelgazar. Y las peras, hay 4.000 variedades de sabrosas peras, la magallona, la blanquilla, la limonera tan abundante en lleida, la mantecosa ...mmmmm qué buenas son las peras, tan dulces y como adelgazan. Comamos y disfrutemos .......