Publicitat
Política · 16 de Gener de 2020. 16:44h.

Budó veu el suplicatori "una finestra d'oportunitat "

"Per internacionalitzar el conflicte"

Budó veu el suplicatori "una finestra d'oportunitat "

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha afirmat que el suplicatori contra Carles Puigdemont i Toni Comín demanat pel Tribunal Suprem contra la immunitat dels dos eurodiputats és "una finestra d'oportunitat per internacionalitzar el conflicte" així com per a mostrar "la regressió dels drets democràtics" a l'Estat espanyol.

La consellera ha manifestat que l'inici del suplicatori representa "una mostra més de la repressió a la qual el moviment independentista està sotmès per part de les diferents institucions de l'estat espanyol" en declaracions a la premsa des de Barberà de la Conca aquest dijous al migdia.

El Parlament Europeu ha acceptat tramitar el suplicatori que li va enviar el Tribunal Suprem demanant que es retiri la immunitat a Carles Puigdemont i Toni Comín. Així, ho ha anunciat la vicepresidenta de la cambra, la polonesa Ewa Kopacz, a l'obertura de la sessió d'aquest dijous al matí.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Galba, Barcelona, 17/01/2020 - 14:32

Es creuen que per farcir-lo de "empatia"", "transversal", "sostenible", "finestre de oportunitat", "frame", "mandat", "drets fonamentals", "feminista", etc. el seu discurs deixarà de ser inane. Quand on est con, est con...

#3 Nicolau, Barcelona, 17/01/2020 - 09:21

Pero no estaba ya superinternacionalizado, con toda la UE y todo el mundo pendientes de Puchi desde hace años? Jajaja

#2 Manuel Pimentel, La Malahá, 17/01/2020 - 09:10

La oportunidad perfecta para defenestrar al Vivales. Pero literalmente, arrojarlo por la fenestra.

#1 El Sifoner, Castello, 16/01/2020 - 18:00

("una ventana de oportunidad para internacionalizar el conflicto") Ciudadana Budo, ud, recuerde que todas las monedas tienen dos caras. Puede que el resultado no sea el que a ud, le gustaria y entonces la internacionslizacion no sera tan bonita.