Política · 1 de Juny de 2020. 09:06h.

Budó veu normals les baralles entre JxCat i ERC

“La cultura de la coalició és això“

Budó veu normals les baralles entre JxCat i ERC

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, en una entrevista a TV3, ha defensat que és normal que el Govern del qual forma part ERC s’oposi a perllongar l’estat d’alarma i en canvi ERC voti a Madrid a favor d’allargar-lo.

“Una cosa és el Govern i una altra els partits que el formen”, ha dit la consellera, a més de remarcar que “no és el moment de convocar eleccions. És obvi que el Govern té diferències, la cultura de la coalició és això“.

“No deixa de ser una normalitat que ERC i JxCat votem diferent al Congrés. Com a govern ens oposem a l'estat d'alarma i volem que se'ns retornin les competències”, ha indicat, a més de sentenciar que “el govern català vol decidir com fer la desescalada. Tenim les dades i la informació, ens correspon a nosaltres prendre les decisions”, ha reivindicat.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Carme, Barcelona, 01/06/2020 - 15:00

I la trista figura encara te el cinisme de dir "el govern català vol decidir com fer la desescalada" després de tots els nyaps que han fet ells com ineptes i inutils, martiritzant a la gent gran, amb el desgavell de les regions sanitaries i amb tota la mala intenció per imposar la tirania lazi, si aquests tinguessin de dicidir això seria Corea