Publicitat
Política · 9 de Juny de 2019. 15:35h.

Budó vol acabar amb el PDECAT

Creu que s’hauria de fusionar amb JxCAT

Budó vol acabar amb el PDECAT

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, en una entrevista a El Punt-Avui, considera que els mals resultats de JxCat a les municipals es producte de la confusió generada en els electors per les diferents sigles que envolten el seu moviment polític.

“Em permeto fer autocrítica pel que fa a les municipals: probablement la gent no ha llegit qui érem perquè nosaltres mateixos ens hem confós entre PDeCAT, JxCat... No hem acabat de definir el nom del paraigua de l’espai polític amb què ens presentàvem, potser hem anat tard, i això s’ha notat en el resultat de les municipals”, indica.

“Ha estat un problema de com endreçàvem aquest espai polític i com concorríem a les eleccions. I, fent autocrítica, que l’hem de fer en l’espai on correspongui, sí, hem anat tard”, afegeix.

“Endreçar vol dir que ens hem de definir, definir uns lideratges i el paraigua de JxCat, aquesta marca electoral que permet la confluència entre diferents actors com pot ser el PDeCAT”, apunta.

“Jo soc de les que pensen que cal endreçar, i això vol dir trobar l’equilibri de representació de forces dins d’aquest espai polític per tal de construir un projecte sòlid i de futur per encarar-nos als reptes que la societat catalana demana a les formacions polítiques. Jo soc de les que pensen que la marca ha de ser Junts per Catalunya”, conclou.

D’altra banda, assegura que “el que és clar és que en aquest país hi ha una majoria molt gran a favor de la independència i, lluny de retrocedir, va augmentant, com ho ha demostrat el resultat a les eleccions europees”.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 YO, Tres Cantos, 11/06/2019 - 19:29

Madre mía, otra fanática maleducada. Su expresión rebosa mala bilis, odio. Lo mejor para ser portavoz. Se pasa la vida diciendo "está fuera de lugar"

#5 gurguri, barcelona, 11/06/2019 - 11:06

Otra enchufada del "prucés", como todos, sus meritos ser indepe.Estos aspirantes a la República tienen un mismo patrón, seguir con los negocios que les han enriquecido durante 3 décadas, aparte de las bases manipuladas y fanatizadas con gentes como la ANC.

#4 Hilario, Barcelona, 11/06/2019 - 06:57

¿Ha dicho eso sin leer o con la chuleta ?

#3 Canatenc, Canet de Mar, 09/06/2019 - 21:32

Tranquil·la Budó amb dos mesos més de portaveu del Govern i acabaras amb qualsevol partit tu sola!!!!

#3.1 Budó, Tabarnia, 10/06/2019 - 09:55

Dos meses es más que tres meses ¿Verdad?

#2 Montse Quatre, Barcelona, 09/06/2019 - 16:46

En una cosa han acertat aquests pocavergonyes i es posar com a portaveu a aquesta ignorant, deplorable i nulitat persona,perque realment els representa a tots en el seu baix nivell, ineptes i irresponsables. Acabar amb tota aquesta banda es una missió urgent abans que es carreguin tot el sistema. Ara convé unes sentencies dures i severes.