Publicitat
Política · 17 de Març de 2014. 14:56h.

Bufetada de Camacho a El País

"La credibilitat és zero: ningú no m'ha fet cap oferta" per anar a les llistes del Parlament Europeu

Bufetada de Camacho a El País

Sánchez-Camacho, durant la roda de premsa

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha negat que el seu partit, tal com informava divendres El País, li hagi ofert un lloc en la candidatura a les pròximes eleccions europees, i ha assegurat que ella se sent "absolutament reforçada" al capdavant dels populars catalans. 

"No parlo d'hipòtesis futures. El meu compromís és i seguirà sent amb Catalunya. I si he de respondre a ofertes que no existeixen o parlar d'hipotètiques situacions, ho deixo a Artur Mas i la seva hipotètica independència. Jo parlo de realitats i no de possibles i hipotètiques ofertes que no existeixen ni s'han fet mai", ha assenyalat.

"Com no ho hagi dit Mariano Rajoy, la credibilitat és zero: ningú no m'ha fet cap oferta a mi o al senyor (Miguel Arias) Cañete", ha dit, que ha recordat que "si alguna cosa ha demostrat Rajoy és que qui decideix les llistes és ell. O s'ha parlat directament amb ell o no li dono cap credibilitat".

"També a Andalusia es va parlar de molts candidats que després no van ser. Parlar és lliure, però la decisió és de Rajoy. Si ens haguéssim cregut tot el que es va publicar en la campanya de les andaluses, ara tindríem un altre president a Andalusia", ha ironitzat.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Terraxa, Terrassa, 19/03/2014 - 14:57

ja li agradaria que l'enviessin a una supercòmoda i ben pagada butaca a Brusel·les.
Un xollo com a pocs.

#6 laila, bcn, 18/03/2014 - 09:01

Als informatius de TV1 afirmen que aquesta dona diu que "Mas ha enloquecido". Em sembla impresentable aquesta afirmació, molt rastrera i bruta.

#5 Federica, Blanes, 17/03/2014 - 20:04

Enviar esta donota a Europa seria evidenciar la caiguda de la Marca España. Millor es rebolque entre les pùtrides xarques de la misèria española i particular del Pepé.

#4 via fora, Girona, 17/03/2014 - 17:19

Seria una pena, tristisim que a Europa no tinguin
el honor de coneixer i poder compartir a la dama
de cuiro, la faraona catalana, l´unica catalana
exportable en lo universal, i la questio es?
Qui dira als europeus la manera en que han de viure? qui vigilara als europeus? Europa la necesita!!

#3 Joan , Girona , 17/03/2014 - 16:17

Em sembla que te raó. No li han fet cap oferta . senzillament li han dit " T ' enviem a Europa i si no vols ja ho sap , cap a casa falta gent "