Política · 3 de Juny de 2020. 15:26h.

Bufetada de Pedro Sánchez a la CUP

"Vostès no els hi són útils a ningú"

El president de Govern, Pedro Sánchez, s'ha mostrat molt crític amb la CUP durant el seu torn de rèplica al Congrés. Sánchez ha tractat a la formació antisistema d’inútils, paraules que han estat aplaudides per part de la cambra.

"Per a la portaveu de la CUP sempre està tot malament, sempre és tot insuficient. Davant d'una decisió històrica com és l'ingrés mínim vital vostès en lloc de celebrar-ho el que fan és menystenir-ho perquè no sé què dels rescats al sector financer", ha lamentat en referència a la diputada Mireia Vehí.

"La pregunta que li faig, senyoria, és... a qui són vostès útils? S'ho han preguntat alguna vegada? A la gent que ho està passant malament, que no té ingressos? Als marginats als quals fa referència quan puja a aquesta tribuna?", ha preguntat.

"Jo crec que vostès no els hi són útils a ningú. O millor dit, sí. Vostès els hi són útils als revolucionaris de saló. A aquests que volen canviar el món els dilluns, els dimarts, els dimecres, els dijous, els divendres, però el cap de setmana viure còmodament que és el que correspon", ha afirmat.

"Es diverteixen amb vostès, però el nostre concepte de la política és un altre. Ens agrada tocar amb els dits els èxits reals. I ens agrada evitar que un nen caigui en la pobresa, i això és mèrit d'aquest govern", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

67 Comentaris

Publicitat
#62 «XIBTIMBER» «ORKEI·KE·ZIZBI» «BORZTE·ABAR·KE·BAN» ==SEPTENTRIÓN=HIPERBÓREO== , ==MENSVALMANAKHal-manakh(ciclo anval)VIGÉSIMO-SEPTIMAL=SIDÉREO==27 ds.=13 hs.=51 mvs.=72 svs.==, 05/06/2020 - 00:22

Para La R E C O N Q U I S T A de E S P A Ñ A ...

y de C A T A L U Ñ A ...

La S O L U C I Ó N se llama ...

¡¡¡ ILEGALIZACIÓn de los partidos-SEPARATISTAS !!!

y

¡¡¡FUERA las AUTONOMÍAS!!!

#61 Carmen, Badalona, 05/06/2020 - 00:16

Y la tia,espachurrada como en el sofa de su casa como si no fuera con ella.
Pensando ,tu ves diciendo que a mi me caen cada mes.
Verguenza

#59 M Pilar, Barcelona, 04/06/2020 - 17:11

¡Cómo escuece la verdad! ¡Son hijos de papa!

#57 S’ha acabat el bròquil !!! Prohibido colgar 'cubanas' en edificios de la Gene, Aytos. ó Diputaciones... , Prohibit també penjar-les en qualsevol altre EdificiPúblic, Escoles, Màstils propers als edificis..., 04/06/2020 - 16:08

El separatisme és el càncer de CataluÑa. Ha hagut un retrocés cultural, econòmic i DEMOCRÀTIC! Ser separatista ja no és una opció sino que és obligatori, i qui discrepi d'ells és feixista, botifler, anticatalà o mal català. Cada vegada hi ha més censura, adoctrinament, manipulació i opressió contra els DISSIDENTS.

#57.1 Jordi, Girona, 04/06/2020 - 20:57

A Catalunya hi ha independentisme, el separatisme el tepresenta plenament l' unionisme.

#57.2 Para Jordi, Figueras, 05/06/2020 - 12:03

A Cataluña si algo sobra es esa soberbia a superioridad, a intelectual de pueblo, a escuelas lazis, a una TV3 manipulada propagandísticamente, en resumen, sobran muchos gili…llas.

#56 SHIBTIMBER#LACETHANYA#CATHALAUNYA#WANDALVZZYA# TARTEZZYA#ZVDLVZZYTANYA#TVRDETANYA..., Glossaryvm latinvs-arabicvm ex vnico qvi exsitat codice Leydensi vndecimo saecvlo -HPN conscripto-, 04/06/2020 - 16:01

Diuen, diuen diuen...
els COMUNistes del RABELL i el COSCUBIELA
que abans eran partidaris d'un REFERÈNDUM
LEGAL i PACTAT...
però ARA,
després de veure el qu'ha passat amb el BREXIT,
NO ho volen...perquè...
diuen, diuen diuen...
que
" ¡¡¡ Los REFERENDUMS los CARGA el DIABLO !!! "