Publicitat

Cap ministre a la presentació del darrer llibre de l'expresident del Govern estatal

Buit a Aznar

Piqué, Aznar, Botella i Fidalgo, a la presentació del llibre de l'expresident del Govern estatal

Cap ministre del Govern de Mariano Rajoy ha anat a la presentació del darrer llibre de l'expresident de l'executiu de l'Estat, José María Aznar, El compromiso del poder (Planeta). L'exministre, Josep Piqué, ha estat l'encarregat de presentar l'acte conjuntament amb l'exsecretari general de CCOO, José María Fidalgo.

El secretari d'Estat de Relacions amb les Corts, José Luis Ayllón, ha estat el màxim representant del Govern estatal. En canvi, sí han acudit a la presentació del segon volum de memòries d'Aznar antics membres del seu gabinet com Jaime Mayor Oreja, Eduardo Zaplana, Ángel Acebes o José María Michavila. No hi ha faltat l'alcaldessa de Madrid, i esposa d'Aznar, Ana Botella, ni tampoc l'expresidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, i l'actual mandatari, Ignacio González.

El llibre gira al voltant del segon mandat d'Aznar al capdavant del Govern estatal, que va assolir amb majoria absoluta. En aquest sentit, s'ha referit al seu grup de ministres com un "equipàs" que funcionava "ben conjuntat, ben cohesionat, ben harmònic i sabent bé quines eren les línies que s'havien de desenvolupar".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Eva G, Fort Pienc, Barcelona (España), 08/11/2013 - 17:45

Cuando el Presidente Aznar se pronuncia sobre algo, mucha gente sale a criticarle, pero nadie deja de escucharle. Con eso demuestra su influencia.

#2 roberto alcazar, tgn, 08/11/2013 - 15:15

normal cony!!!, qui mes vol que hii vagi? es que te mes amics? aznar, comprate un bosque y pierdete ya!! estadista.

#1 xerigot, Pals, 07/11/2013 - 23:55

Només hi han anat ell, la seva dona, el seu pare i la seva mare. Que són els únics que l'aguanten...