Publicitat
Política · 8 de Gener de 2014. 17:24h.

Buit de CiU a Margallo

La Generalitat no hi envia cap conseller

Buit de CiU a Margallo

Vilajoana, amb Carol, durant l'acte

El Govern de CiU ha enviat una representació de perfil baix a la conferència del ministre d'Afers Exteriors, José Manuel García-Margallo, al Tribuna Barcelona, el fòrum de debat de La Vanguardia. Cap conseller no hi era present i, en representació de la Generalitat només hi havia el Secretari General de Presidència, Jordi Vilajoana.

En canvi, sí que hi havia alguns exconsellers com el d'Economia Francesc Homs -no confondre amb l'actual titular de Presidència- a qui el propi Margallo ha esmentat durant la seva intervenció, i el de Territori, Lluís Recoder. Per part del PSC hi havia Miquel Iceta i, pel PPC, Enric Millo o la delegada del Govern a Catalunya, Llanos de Luna, en absència de Sánchez-Camacho, que assistia avui a la reunió de la direcció del PP a Madrid.

El presentador del Barcelona Tribuna de La Vanguardia, Miquel Roca, ha advertit que "seria absurd que aquesta tribuna no estigués oberta a totes les tendències". Les paraules de Roca es produeixen tanmateix després del relleu de José Antich per Màrius Carol al capdavant de La Vanguardia. "El que no podem fer -ha insistit l'advocat- és sacrificar la llibertat d'expressió i d'opinió" i, sobretot, "el dret d'estar informat".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#13 Marti, Barcelona, 10/01/2014 - 11:44

Hi era tothom que interessaba al Sr. Marius Carol. Gent de la seva "corda".

#12 Des de Vallvidrera, m'ho miro, 09/01/2014 - 12:57

En temps de retallades PROU SUBVENCIONS A LA VANGUARDIA española. Que el conde de Godó i el pijo del Carol es paguin els seus mitjans.

#11 Gerard, sísí, 09/01/2014 - 06:17

Ives Gounin creu que, malgrat la posició de Madrid, "al final hi haurà una doble negociació. Una, a dues bandes, entre catalans i castellans. I, d'altra banda, negociacions multilaterals a 28 o 29, amb els estats europeus, la Comissió i el Parlament. Cal entrar en una via raonable".

#10 Miquel, Mollet del V., 08/01/2014 - 22:55

Trobo que aquí el Sr. Mas no ha estat inteligent. Hauria de haver anat a escoltar parlar al "Ministro de Asuntos Exteriores del Estado Español". En lloc d'enviar cartes, seria més positiut donarse-la personalment en mà al Sr. Margallo.

#8 pep, manresa, 08/01/2014 - 22:08

ha, ha, ha, permeteu-me que rigui amb això del buit de CiU a Margallo, i aquesta parella còmica de la foto què son, doncs?...