Publicitat

Comín confiava que "forcés una negociació"

Buscaven el xoc

L'exconseller i eurodiputat Toni Comín ha explicat en una entrevista al programa Catalunya Opina de teve.cat que el Govern de Carles Puigdemont pensava que l'Estat espanyol negociaria la independència de Catalunya. "Si va haver-hi algun error en l'estratègia política, va ser creure que hi havia alguna possibilitat que el xoc institucional forcés una negociació", ha admès.

Comín ha assegurat en aquest sentit que "tot el que es necessitava per muntar les estructures d'Estat estaven preparades". "Estava a punt tot el que cal per a un Estat que neix gràcies a una transició negociada", ha insistit.

L'extitular de Salut ha dit que "per responsabilitat política i democràtica, teníem l'obligació d'explorar la hipòtesi que l'Estat actuaria democràticament. I fins que aquesta hipòtesi no quedés desmentida, no podíem treballar en base que l'Estat actuaria de manera franquista". "Teníem l'expectativa que el Govern espanyol actués democràticament", ha reiterat.

Finalment, Toni Comín ha dit que l'Estat espanyol "no és una democràcia" i l'ha qualificat de "franquista". "Tenim uns actors al Tribunal Suprem que segueixen actuant des d'una cultura política franquista", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#27 Jose, Segria , 30/01/2021 - 21:59

No se supone que este canal de televisión es local pues entonces porque no emite contenidos locales me parece recordad que a su antecesor le sancionaron por no emitir los suficientes contenidos de programación local y a este canal porque no le sanciona, ya que no está emitiendo ni un segundo de contenido local, ya que está usando un mux local para

#25 Alien, Saturn, 03/12/2020 - 16:56

S'ha d'estar molt malament del cap per pensar que haguéssin pogut sortir-se amb la seva si no és passant per damunt del meu cadàver i de tants altres catalans que no consentirem aquesta bogeria col.lectiva. Resumint, no tindreu mai la independència si no és amb una guerra civil. Jo no vull una guerra civil i, per tant, no vull la independència.

#24 botifler1914, Waterpus, 03/12/2020 - 16:54

Chillona histrionica, hasta Vergés te ha hecho sombra.

#23 Els fets, Barna, 03/12/2020 - 14:46

Clar i català: Aquesta trepa confiàven en que un cop annunciada la independència i la república fake, els ciutadans sortiríen en massa als carrers de Barcelona i la realitat és que varen veure que sol els feien costat els arreplegats que s'eixugàven els mocs a la Pl. de st. Jaume. La resta a caseta mirant la tele.

#22 catafracto, Barcelona, 03/12/2020 - 11:39

IMBÉCIL!!!