Publicitat
Política · 20 de Gener de 2014. 11:04h.

Bustos cau de la llista

El manifest a favor dels crítics incloïa l'excalde de Sabadell sense el seu consentiment

Bustos cau de la llista

Bustos, en una foto d'arxiu

L'exalcalde de Sabadell, Manel Bustos, ha negat que hagi signat el manifest "Crida socialista pel referèndum" en suport dels tres diputats que van trencar la disciplina de vot del PSC, tot i que el seu nom sortia inicialment al llistat i més tard en va desaparèixer.

També l'expresident de la Generalitat, José Montilla, va voler aclarir a les xarxes socials que "en referència a l'aparició del meu nom com a signant d'un manifest, vull aclarir que no n'he signat cap ni he donat el meu consentiment perquè se signi en el meu nom".

Bustos, quan encara era el responsable de la política municipal del PSC, defensava un partit que integrat per federalistes, confederalistes i independentistes. "Si els haguéssim d'expulsar no seríem democràtics", va dir l'any 2012 en un acte conjunt amb l'alcalde de Lleida, Àngel Ros.

Manel Bustos va deixar l'Executiva del PSC, la presidència de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) i va decidir no repetir com a candidat a les municipals de 2015, després de deixar l'alcaldia de Sabadell per la seva imputació en el cas Mercuri.

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#20 Àngels, Sabadell, 22/01/2014 - 10:37

Perquè qui afirma que el nom de Bustos i de Montilla figuraven a la llista no n'aporten la prova? Jo no els he vist mai a la llista. Ni afirmo ni nego, simplement dic que sense la prova no es poden anar fent afirmacions. Si no tenim la prova, no es pot anar fent córrer una cosa que pot ser falsa.

#19 Gerard SíSí, #signaunvot, 20/01/2014 - 15:18

L'ANC recull 235.000 signatures per la independència en dos dies.

Èxit de la recollida multitudinària de la campanya 'Signa un vot per la independència', que continua recollint vots.

#18 jotaeme, Mataró, 20/01/2014 - 12:53

Curioso. El mismo día de la votación, por la tarde, había preparado un manifiesto y una lista de adhesión a la jugada de los tránsfugas. Todo orquestado y preparado. Ahora hay que parecer víctimas para justificar lo que ya se ve. Los burgueses nacionalistas formarán un partido de psudoizquierda PSC

#17 Xipolleig, Barcelona, 20/01/2014 - 12:47

Diu molt del moviment nacionalconstitucionalista del PSOE que personatges com Bustos, Balmón, Bartomeu Muñoz o Zaragoza estiguin a favor i en contra del que va prometre Navarro fa poc més d'un any.
Un altre que s'ha manifestat en contra del procés independentista ha estat en Fèlix Millet

#16 spanish, Madrid, 20/01/2014 - 12:24

nacionalistas siempre haciendo trampa jajajjaajaaaa

#16.1 Pere, BCN, 20/01/2014 - 15:26

Tens tota la raó, aquest Navarro no pot ser més fals i trampós, mira que portar al programa electoral ques estaven a favor de demanar al Gobierno de la Grande Unica i No Libre, de que es pogués fer la consulta i ara resulta que bloquegen tots els mecanismes per fer la consulta.