Política · 7 de Juliol de 2014. 20:45h.

Bustos denuncia una “persecució”

L’exalcalde de Sabadell deixa la política perquè “tota persona té un límit”

Bustos denuncia una “persecució”

Bustos, en una imatge d'arxiu

L'expresident de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) i exalcalde de Sabadell, Manuel Bustos, ha assegurat aquest dilluns que abandona tots els seus càrrecs i la política perquè pateix una “persecució” des que va ser imputat pel Cas Mercuri. 

En una carta adreçada als mitjans de comunicació, que arriba després de la polèmica pels sobresous a l’FMC, explica que “tota persona té un límit i la meva família i jo hem arribat al nostre. Des del 27 de novembre de l’any 2012, portem gairebé dos anys de notícies”.

“Els darrers dies hem pogut ser testimonis d’un nou episodi, aquesta vegada involucrant molts companys alcaldes i alcaldesses que, com jo, cobraven per la feina que portaven a terme a la Federació de Municipis de Catalunya. En cap cas, ho vull deixar ben clar, eren sobresous encoberts. Tots hem cobrat per la feina feta i declarant-ho a hisenda”, explica.

“A l’espera del desenvolupament dels processos judicials - per als quals demano la màxima celeritat -, pensant en el bé col·lectiu, i amb la voluntat de no perjudicar els companys i companyes del PSC ni de les altres formacions polítiques, vull manifestar que he pres la decisió de desvincular-me totalment de l’activitat política i, per tant, renunciar a tots els càrrecs institucionals”, afegeix.

Bustos afirma que “només puc reiterar que mai no he utilitzat la política per enriquir-me ni en benefici propi” i diu que “faig aquest pas conscient que, una vegada més, la nostra formació, el PSC, i la meva persona estan sent objecte d’una persecució, però vull desvincular les investigacions que recauen sobre mi de la resta de càrrecs electes”.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#15 pepe, andorra, 08/07/2014 - 21:18

con el pelotazo q debe haber pegado con el metro de Sabadell, si, si, metro en Sabadell, yo tambien me retiraria. No me extraña q la persecucion al automovilista sea igual o peor q la de BCN. Si hubiera justicia poetica, tendria vd. el mismo destino q Gaudi. Dios no lo quiera y guarde a vd.muchos añ

#14 joan, sabadell, 08/07/2014 - 20:12

Tota persona te un limit.. en el que pot robar. Ja no queda res, bon moment per deixar la politica, sortir del focus diari I que es refredi el cas.. d'aqui uns anys pacte amb el fiscal I llestos. En el pitjor dels casos indult.

Fastigos. Com pot tenir tanta barra de ferse el victima!

#13 fideli, rdnes, 08/07/2014 - 10:53

descoberts els "cortijeros" de la política "cortijera".....

#12 Paliques., Ni de aquí ni de allí., 08/07/2014 - 10:38

El asunto de la FMC es una menudencia.

Paseen por Sabadell y pregunten, pregunten...

No darán crédito a sus oídos....


#11 iñigo, bi, 08/07/2014 - 10:21

Si pensase que puede ganar no se iría. Algo debe tener la política para que tanta gente quiera acceder a ella, con sus desventajas: escrutinio público, estar 24 horas pendiente de los temas...