Política · 17 d'Agost de 2009. 20:47h.

Bustos proposa pactar el Quart Cinturó amb CiU

"No podem estar de manera permanent a la història reflexionant sobre els temes"

Bustos proposa pactar el Quart Cinturó amb CiU

Bustos, amb Baltasar, conseller de Medi Ambient per ICV

Manel Bustos, alcalde de Sabadell, ha defensat la construcció del Quart Cinturó, en unes declaracions a El món a Rac 1. Bustos ha indicat que "els problemes de mobilitat els ha de resoldre el Quart Cinturó. Aquest Quart Cinturó que encara està per definir la manera d’acabar-se en el seu tram entre Terrassa i Granollers". Davant l'oposició d'ICV al projecte, l'alcalde socialista de Sabadell s'ha mostrat partidari d'aconseguir un acord amb CiU per aconseguir la realització de l'obra. "si algú, al final no vol, no pot imposar la seva opinió a la resta del país. Això seria un altre sistema, no el democràtic", ha dit Bustos.

El primer regidor de Sabadell ha afegit que "no podem estar de manera permanent a la història reflexionant sobre els temes. S’han de reflexionar, s’han de proposar i s’ha de donar suport majoritari, si és possible", i ha amenaçat el Govern d'adreçar-se directament a Madrid per tal que el Quart Cinturó es faci el més ràpid possible. "Si el Govern no defineix [el Quart Cinturó] com una obra urgent i que s’ha de fer anirem a reclamar a qui correspon, en aquest cas, el Ministeri de Foment de Madrid".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 manel ferran, BCN, 18/08/2009 - 01:11

mira qui parla de democràcia...¡¡¡ els tres perderdors units imposant les bogeries més inversemblants al país...¡ Serà ben ruca CiU si accepta pacta res amb el psoE de Cagaluña, quan l'han llençat i la llencen a les escombraries...¡