Publicitat
Política · 24 d'Octubre de 2009. 11:40h.

"Cabreo" a la Moncloa amb ERC

El PSOE no paeix l'esmena a la totalitat a la llei de pressupostos

"Cabreo" a la Moncloa amb ERC

Ridao gesticula durant una reunió de la direcció d'ERC

El Govern que dirigeix José Luis Rodríguez Zapatero se sent "estafat" i "enganyat" per l'esmena a la totalitat als pressupostos presentada per Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), segons publica La Vanguardia. El portaveu d'Esquerra assegura que l'acord de Zapatero amb el PNB tanca l'entesa amb el seu partit. Euskadi rebrà uns 145 milions extra.

D'acord amb aquest diari,"esmentar Esquerra Republicana de Catalunya, tant a la Moncloa com a Ferraz, comença a ser un exercici de risc. L'enfadament dels socialistes és monumental. Se senten enganyats, estafats i molt irritats per l'esmena a la totalitat d'ERC als pressupostos, malgrat l'estorament que aquesta reacción provoca en el seu portaveu al Congrés, Joan Ridao, qui assegura que quan els socialistes van aconseguir el suport del PNB van tancar la carpeta catalana".

L'emprenyament amb Esquerra és de tal magnitud que, el rotatiu indica que "no li acceptarem cap esmena", citant fonts de la Moncloa. El gabinet de Zapatero esperava que el partit presidit per Joan Puigcercós donaria suport a la llei pressupostària després d'haver tancat l'acord de finançament. Des de Moncloa asseguren que a Esquerra "estan molt nerviosos. I molt més que ho estaran", afegeixen.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Josetxu el Vasco, Bilbao, 26/10/2009 - 10:13

Gracias erc por jugar en donde no debeis al gato y al ratón, nos habeís facilitado el blindaje del "cupo".Lo siento pr Catalunya pero cad cual tiene lo que se trabaja!
Saludos!

#9 jordi, bcn, 26/10/2009 - 10:10

es que l'equidistància només serveix per enrradar catalanets.Els espanyols del PSOE ni xiular-los,eh!

#8 Kropotkin, Vic, 25/10/2009 - 10:11

Menudos imbeciles los de la Moncloa, primero crean el monstruo del Dr. Frankenstein y ahora se quejan porque les ha salido muy bruto...

#7 6, 9, 24/10/2009 - 16:43

Així governan el PSOE-PSC, i en particular en ZP i correligionaris, a embranzides i fotos, ara regalo 400 euros, ara els prenc, ara em faig la foto, ara m'emprenyo, ara collo periodistes, ara assenyalo amb el dit: som el centre del món

#6 josep, BCN, 24/10/2009 - 16:15

Els dirigents mediocres d'ERC no tenem vergonya. En tenen de pànic a Reagrupament i el moviment social de suport que estan guanyant avui en dia.