Publicitat
Política · 11 de Maig de 2021. 17:13h.

Cadascú per la seva

El consellers de JxCat i ERC arriben per separats a la reunió del Consell Executiu

Cadascú per la seva

Els membres que conformen el Govern no arriben junts a les reunions de Consell Executiu de cada dimarts i ho fan separats en dos blocs, el vicepresident i els consellers d'Esquerra per una banda i els consellers de Junts per un altre. Anteriorment, era habitual que Meritxell Budó i Pere Aragonès arribessin junts a les reunions.

4615-aaa.jpg

Les fotos difoses a través del compte oficial de Twitter mostren com en l'últim mes, que coincideix amb les negociacions entre ERC i Junts per arribar a un acord de govern, no han entrat junts ni una sola vegada. Tant aquest dimarts com el passat només s'han difós imatges de l'interior de la sala on se celebren les reunions.

El passat 27 d'abril es va difondre una imatge del vicepresident Pere Aragonès arribant sol a la trobada i el passat 13 d'abril es va fer evident que els membres de JxCat i ERC arriben per separat en publicar-se una fotografia d'Alba Vergés i Pere Aragonès arribant a la reunió i una altra de Meritxell Budó i Ramon Tremosa accedint a la sala.

17070-6.jpg

Aquesta situació, de fet, es repeteix des dels últims mesos de Quim Torra com a president abans que fos inhabilitat com mostra la fotografia de l'8 de setembre -on apareix Torra acompanyat per Budó, Tremosa, Sàmper i Calvet, tots de Junts- i les imatges difoses durant el mes d'agost, on quedava palesa la divisió en el si de la Generalitat.

16744-3.jpg

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 La vida indepe, Barcelona, 11/05/2021 - 22:12

Busquen la confrontació continua, d'això viuen, d'Espanya, d'una societat dividida, i dos bàndols indepes que s'odien pero arribaran a un acord per la pasta i tirar-se uns anys més a la Chene fent la puta i la ramoneta i enfontre's dels catalans, sobretot dels indepes, els tontos útils de la gran estafafada

#2 Marcial Heredia, Saeh qué te quieoh lauri?, 11/05/2021 - 20:32

Puedo asegurar que llegan por separado, la última vez el bajito le pisó la cabeza a la presidenta del parlament. No sé cómo, pero llegó! puede que con el brinco del sapo saltarín de resident evil 3.

#1 Purria lazi, Mollerussa, 11/05/2021 - 20:25

De "Junts x Catalunya" a "Separats x botí".
Jajaja