Publicitat
Política · 16 de Maig de 2009. 15:14h.

Cadena humana contra l'exèrcit a Montjuïc

ERC i diverses entitats demanen a Defensa la cessió total del castell a Barcelona

Cadena humana contra l'exèrcit a Montjuïc

Jordi Portabella Joan Puigcercós i Oriol Amorós, durant la protesta

Centenars de ciutadans convocats per ERC i una seixantena d'entitats cíviques de Barcelona, han envoltat aquest dissabte el castell de Montjuïc per demanar al ministeri de Defensa la cessió total de la fortalesa a la ciutat i per exigir la sortida de l'exèrcit espanyol del castell. Jordi Portabella, president del grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, ha dit  que no creu que la presència del Centre Internacional per a la Pau, que substitueix el Museu Militar justifiqui la presència de l'exèrcit.

També hi ha assistit el president d'ERC, Joan Puigcercós, que ha lamentat que la qüestió del castell sigui una més en la "llarga llista d'incompliments" del govern de Zapatero amb Catalunya.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Julio, Barcelona, 18/05/2009 - 14:55

Y después a apoyar a Montilla y a Magdalena Alvarez. Son penosos.

#10 Ben, Reus, 18/05/2009 - 11:10

Quin aplec més bonic. Fan goig aquests ballant sardanes. Ara el castellet, ara els trenets, ara el català, ara el finançament, ara les matrícules, ara... ara... ara... INDEPENDÈNCIA!

#9 Centenars, o milers, o milions...., Barcelona, 18/05/2009 - 08:24

Tenint en compte la quantitat de manifestants, potser hauría estat més convenient fer la cadena davant la seu dels sociates al c/. Nicaragua. Ai no! Que l'amo Montilla s'emprenya!

#8 jordi de Mataro, MATARO, 18/05/2009 - 00:26

Buen ejemplo. Ir contra el ejercito. Ahora sin Franco se atreven. Saben que no hay honor........

#7 borinou, barcelona, 17/05/2009 - 20:42

Eran un centenar y así no se puede hacer ninguna cadena que rodee el Castillo.Lo que mejor se puede hacer es marchar por las ramblas de paseo y con un par de banderas y de vez en cuando decir Visca Catalunya y
Visca el Barsa. y así parecereis muchos.