Publicitat
Política · 7 de Febrer de 2014. 10:55h.

Cadires buides al PSC

Navarro convoca una reunió de tots els diputats i senadors, però els crítics no hi van

Cadires buides al PSC

Cadires buides a la seu del PSC

El PSC ha convocat aquest matí, a la seu del carrer de Nicaragua, la reunió interparlamentària de la qual formen part els diputats al Parlament, al Congrés i els senadors, però a l'acte no han assistit els tres diputats crítics: Marian Geli, Joan Ignasi Elena i Núria Ventura. A la quarta planta de la seu, a la mateixa sala on es reuneix la direcció, han quedat en efecte quatre cadires buides.

A la reunió, en canvi, sí que hi han assistit l'expresident Montilla, l'exministre Corbacho o el diputat al Congrés José Zaragoza o el senador Carles Martí, a més de tota la resta de càrrecs electes.

Navarro ha insistit en la seva intervenció que "el model federal agradarà més o menys a alguns, però té un començament i un final" davant el "desordre independentista" arran de les darreres declaracions del conseller Homs.

El dirigent socialista també ha criticat Rajoy perquè "no tenia un pla" quan va venir a Barcelona i ha posat l'èmfasi en la crisi i les polítiques socials. "Els treballadors d'Alstom i Panrico són persones, no són una estadística", ha manifestat.

"Les retallades no són un càstig diví contra les quals no es pot fer res: no responen només a una situació econòmica, sinó també a una posició ideològica", ha afegit. "Hem de lluitar contra aquesta resignació".

"Us demano que sigueu l'oxigen que arriba a totes les parts de l'organisme, us demano que arribem a tot arreu on hi hagi algú que està patint o esperi respostes", ha insistit. Pere Navarro ha insistit en la necessitat del contacte "amb la gent, al carrer".

Un moment de la reunió

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#12 Josep Portero, Terrassa, 08/02/2014 - 15:28

Si tingussin una mica de dignitat, plegarien dels seus càrrecs

#11 MG, Girona, 08/02/2014 - 03:35

Serán muchas cosas, pero tránsfugas, desde luego, no lo son.

#10 jotaeme, Mataró, 07/02/2014 - 18:52

Es verdad que el PP no tiene un plan, eso lo sabe todo el mundo. Pero también es verdad que el PSC no tiene bemoles para echar a los críticos. La puta y la ramoneta es un juego de derechas, chicos. Sed valientes, los votantes os lo agradecerán.

#8 El corre calles, Igualada endeutada pels Mamins, 07/02/2014 - 13:35

Que en cridin algun d'Igualada que ara estan al atur i nomes corren pel carrer

#6 Josep, Vilallonga de Ter, 07/02/2014 - 13:20

Algú sap si els havien convocat?