Política · 12 de Maig de 2009. 08:06h.

"Cal reivindicar la bandera espanyola"

Un regidor del PP de Mataró defensa que casés una parella "amb l'ensenya nacional" al braç

Juan Carlos Ferrando, el regidor del PP de Mataró que va casar uns nuvis amb una braçalet amb la bandera espanyola, admet en una entrevista televisiva, de la qual e-notícies publica avui la primera part. El regidor afirma que "sóc espanyol i català fins a la medul·la" i justifica el fet perquè "si hagués tingut a mà una corbata amb la bandera espanyola me l'hagués posat, però la vaig deixar a un amic meu".

Ferrando justifica la seva iniciativa perquè "volia portar alguna cosa amb l'ensenya nacional" i que cal "reivindicar la bandera espanyola" a Catalunya. "La bandera espanyola no està normalitzada", insisteix.

El regidor popular insisteix, d'altra banda, que "l'èxit que ha tingut la meva notícia a e-notícies vol dir que alguna cosa passa" i que "hi ha milers persones que ens preocupa".

Juan Carlos Ferrando també explica que era el primer casament que celebrava, però que els nuvis "no eren votants del PP". "A l'alcalde no li ha agradat", confessa, però que en canvi "el meu cap de grup, Paulí Mojedano, de seguida em va fer costat" com també "el president provincial" de la formació.

Ferrando aprofita finalment per aclarir "que no sóc nebrerista, tampoc dels altres sectors", però admet que "el congrés del PP de Catalunya no em va agradar per les seves formes" en al·lusió a la intervenció de Madrid, però que ara recolza Alícia Sánchez Camacho perquè "és la presidenta".

Un moment del casament
Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 Miquel, Vic, 12/05/2009 - 23:10

Doncs Fran de Llinars de les 12:00 que els teus i els nazis tenen i tenien un estat al darrera i els nostres no.

#14 1984, reus, 12/05/2009 - 22:23

Home, nacional, nacional, aquí, a Catalunya, ... va deixem-ho en colonial i santes pasqües!

#13 Jaume, Gracia, 12/05/2009 - 20:04

Aixo que parla aquest bon home, es catala? Emprenduria, defendre, a ver, en fi... demostra el respecte que te a la nostra Llengua. Quina pena de gent...

#12 kim, hospi, 12/05/2009 - 14:26

amoscaciques ; el que es tonto es tonto i si ets català, pagues 20.000 mill d'euros cada any perque mitja espanya s'ompli de funcionaris, aturats i gent que ens odia, i encara defenses espanya ets LITERAMENT TONTO.

#11 jordi, Sabadell, 12/05/2009 - 14:19

Jo també la reivindico la bandera espanyola. M'agradaria trobar-me-la més sovint impressa al paper del WC.