Publicitat
Política · 25 de Juny de 2009. 12:14h.

Calen foc a un casal independentista

Els responsables del local de Vic afirmen que ha estat "un nou atac feixista”

Calen foc a un casal independentista

Imatge del local (Osona.com)

Un incendi ha destruït totalment durant la nit de Sant Joan el magatzem del Casal Independentista Manel Viusà de Vic, segons informa el digital Osona.com. L'assemblea del local ho atribueix a un “nou atac feixista” i han denunciat que "s'ha posat en perill la vida d'una persona d'edat avançada que viu a un habitatge de la mateixa finca". També denuncien que aquest pis ha quedat molt malmès.

Segons el comunicat del Casal “no és el primer atac que rebem, i com sempre, des de les altes instàncies polítiques i judicials, mai ningú ens ha fet cas, potser haurem d´esperar a que succeeixi quelcom més gros, com ha estat a punt de passar avui, perquè tots aquests organismes es belluguin? Totes aquestes institucions han callat com ho fa l'ajuntament davant els atacs despiadats dels regidors feixistes contra els altres".

"Ni aquests atacs ni aquest silencis ens faran callar i no tolerarem que torni a passar. Davant de cada atac feixista actuarem en conseqüència. Per demà dijous, doncs, dia 25 de juny i a les 8 del vespre fem una crida i convoquem a tothom a manifestar-nos davant de l´ajuntament com a  rebuig al feixisme", conclouen.

Publicitat
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#34 Francesc, Barcelona, 26/06/2009 - 14:59

Aquesta justícia espanyolaaa!!! Quina cosa més arnada, reaccionària, franquista i nacionalista espanyolaaa!!!! Això s'ha d'arreglar. Què ho fa que els espanyolistes no muntin cap sarau arran d'aquesta notícia?

#33 Alcampelló, Barcelona, 26/06/2009 - 14:56

Muy mal hecho. No hay que atacar a los independentistas y menos quemarles nada. Los únicos que tienen bula para la violencia son ellos, porque han de vengar la guerra dels Segadors, el 11 Set 1714, la guerra civil del 36, el franquismo y el borbonismo.

#32 Josep, Betulo, 26/06/2009 - 06:45

Ja que en Kroprotkin es declara autor de l'incendi potser que e-noticies ,faci arrivar a fiscalia el seu correu elec.per que obri en consecuencia.

#31 Ricard, Reus, 26/06/2009 - 00:56

Bruneeeete mediàaaticaaa oooon eeetsss!!? aaah bé, això no interessa... Teniu raó, només és acte de nazisme i "coacción a la libertazzz" quan passa en el cantó que us interessa, és a dir a l'apanyó... Colla d'hiPPòcrites!!! hehe

#30 Kroprotkin, Vic, 26/06/2009 - 00:16

Sí, he sido yo, i seguiré por la misma senda si me seguis tocando "alló que no sona".Estoi hasta la coronilla d´independentistas i catalanistas.