Publicitat
Política · 17 d'Octubre de 2019. 09:04h.

Calen foc a una seu d'Hisenda

Aldarulls també al centre de Lleida

Calen foc a una seu d'Hisenda

Un grup de manifestants ha provocat un incendi a l'entrada de l'edifici d'Hisenda de Lleida, segons han denunciat els Mossos d'Esquadra. Els fets s'han produït després de la manifestació en protesta per les condemnes dels líders independentistes. Un grup de més d'un centenar de persones s'ha separat de la manifestació convocada pels CDR i ha ocasionat disturbis i destrosses al centre de la ciutat.

Segons la policia, els manifestants ha apilat contenidors a la porta de l'edifici i els han calat foc, que s'ha estès pel vestíbul de l'oficina de l'Agència Tributària. Els bombers van procedir posteriorment a apagar el foc. En principi, no sembla que el foc s'hagi estès més enllà de la façana i l'entrada.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 pepe, andorra, 17/10/2019 - 15:07

cuidadin, cuidadin, q si quemáis hacienda, montero, montero o como se llame, no podrá regalar el dinero al separatismo como han estado haciendo los últimos años, pq el separatismo, sin sus cómplices y mercenarios infiltrados en los madriles, no se hubiera comido una rosca. Como si hubiera diferencia entre hacienda de un lado y otro. A cual peor.

#2 Tabarnés puro, Barcino, 17/10/2019 - 12:04

"Terra Cremada", el cómic. Os acordáis:
https://www.llardelllibre.cat/es/libro/terra-cremada_934195
Pues ya lo tenéis en la calle.
A disfrutarlo!

#1 Toni, Tabània, 17/10/2019 - 10:44

Id a quemar la Seat!