Publicitat
Política · 9 d'Abril de 2019. 19:22h.

Calvet no pot tirar endavant ni el pla d'habitatge

El Govern ho retira de l'ordre del dia del Parlament per manca de suports

Calvet no pot tirar endavant ni el pla d'habitatge

Damià Calvet, en una imatge d'arxiu

El conseller de Territori, Damià Calvet, ha sol·licitat retirar de l’ordre del dia del ple del Parlament el decret llei de mesures per a l’accés a l’habitatge que s’havia de debatre i votar en el plenari d’aquesta setmana, segons ha assegurat la portaveu del Govern, Meritxell Budó, en roda de premsa.

L’Executiu català ha pres aquesta decisió perquè no té garantida la majoria necessària per superar el tràmit parlamentari. “No hi ha hagut acord amb els grups i els agents socials per tirar-lo endavant”, ha reconegut Budó.

La portaveu del Govern, en tot cas, confia en “recuperar el consens després del període electoral” i treballar “de manera tranquil3la i normalitzada”. “Són moments en què s'està treballant més des de l'electoralisme que en el bé comú”, ha lamentat.

Els grups de JxCat i ERC, de la seva banda, ja han cursat la sol·licitud per retirar de l’ordre del dia el decret que tenia com a objectiu incrementar l’oferta de lloguer social a Catalunya. La Junta de Portaveus abordarà la petició aquest dimecres abans del ple.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Sarola, Castelldefels, 12/04/2019 - 16:29

Damiá, abans de pendre una decisió moriras de part.

#2 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 09/04/2019 - 22:29

"Això va de democràcia" ¿a que sí? Je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, j

#1 Ojotuerto, Calafell (Tabarnia), 09/04/2019 - 21:10

En eso.de la semejanza genètica con franceses debe ser verdad. ( junqueras dixit), y eso debìa comprender los territorios del protectorado francès en Marruecos, Calvet es clavadito a el Hornami.