Publicitat
Política · 21 de Novembre de 2020. 09:47h.

Calvet renega del PDECAT

Afirma que s'ha "separat del camí de l'1-O"

Calvet renega del PDECAT

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha acusat al PDECAT d'haver-se "separat del camí de l'1-O i del lideratge de Puigdemont" en una entrevista publicada aquest dissabte a El Periódico. Calvet, que és candidat a les primàries de JxCat i que s'enfrontarà a Laura Borràs i a Jordi Ferrés per a esdevenir presidenciable, ha manifestat que "la confrontació és inevitable".

Damià Calvet, preguntat sobre la ruptura de JxCat amb el PDECAT, ha afirmat que "em va fer mal". El conseller, que va ser tinent d'alcalde de Sant Cugat i ha dut a terme la seva carrera política des de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) explica que "hi ha molta gent amb qui fa molts anys que compartim una manera de pensar en el país. I, des del 2017, aquest espai s'ha presentat com a JxCat al Congrés, al Senat, a les municipals, a les europees... Qui s'ha separat del camí de l'1-O i del lideratge de Puigdemont és el PDECAT".

"La confrontació és inevitable, és consubstancial a la democràcia. Quan ens presentem a unes eleccions estem confrontant idees i els ciutadans decideixen amb el vot" ha apuntat el conseller, recalcant que "la confrontació ha de ser present sempre, però no pot ser estèril, sinó intel·ligent".

Damià Calvet també ha assegurat que "vull que Puigdemont encapçali la llista de JxCat". "M'agradaria que encapçalés la llista per Barcelona, per descomptat. Perquè JxCat va ser idea de Puigdemont, és qui la lidera des del 2017 i l'hem elegit president" ha dit.

"A mi em fa molta il·lusió presentar-me a aquestes primàries i a les eleccions com a candidat efectiu i ser president per aplicar el meu full de ruta, però encara em fa més il·lusió que el president Puigdemont encapçali la llista de JxCat" ha manifestat.

Damià Calvet (Vilanova i la Geltrú, 1968) va ocupar el càrrec de cap de gabinet del conseller de Polítiques Territorial i Obres Públiques del 1997 al 2001. Després va ser director general d'Arquitectura i Habitatge durant tres anys, fins al 2004. Amb Artur Mas com a president de la Generalitat, va ser secretari de Mobilitat fins al 2013. Va ser aleshores quan va ser anomenat director d'Incasòl.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#8 Benet S., Barcelona, 22/11/2020 - 10:18

Aquest element nomes amb la cara ja paga la poca pena que expressa. Un inepte que només ha fet que parar la mà i cobrar i es incapaç de poder presentar algun resultat de la seva feina i davant la impotencia només li queda la dosis de cinisme per fer declaracions enaltint aquell miserable Vivales que els dirigeix a distancia i que tant mal ha fet

#6 Tabarnés puro, Barcino, 22/11/2020 - 06:49

El patético prusés se parece cada vez mas a 'La vida de Brian' pero con barretina y sin gracia.

#5 Marcial, Santa Coloma, 21/11/2020 - 15:52

Causa sonrojo y carcajadas oír las groseras ocurrencias que escupe paPuchi por boca de sus peleles, monchito, macario o la perrita marilín. Bienvenidos al enfermizo show de sus muñecos.

#3 Lepero, Barcelona, 21/11/2020 - 12:29

Otro cantamañanas que se apunta a la confrontación inteligente. ¿A qué espera para instalarse en Waterloo?

#1 Masias , Mis posaderas , 21/11/2020 - 11:20

En otros lugares se echan al monte por su cuenta
Lo bueno que tiene la democracia es que uno puede elegir a sus propios bandidos.