Publicitat
Política · 29 de Gener de 2019. 18:07h.

Calvet veu “natural” militar al PDECAT i la Crida

El conseller admet la doble militància

El conseller de Territori, Damià Calvet, ha reconegut que el PDECAT i la Crida Nacional per la República -el partit impulsat per Carles Puigdemont- accepten la doble militància, ja que el mateix conseller en forma part de totes dues formacions.

“Sí, sóc associat del Partit Demòcrata i membre del govern de la Crida”, ha assegurat aquest dimarts Calvet a preguntes d’e-notícies. Aquesta és una situació inusual entre els partits, encara que el titular de Territori hagi afirmat que és “natural” la militància al PDECAT i la Crida.

El conseller, tanmateix, no és l’únic dirigent dels exconvergents que es troben en una situació similar. També Montse Morante forma part del comitè executiu del Partit Demòcrata i al mateix temps ocupa un lloc a la direcció de la Crida.

Aquest passat dilluns el president del PDECAT, David Bonvehí, va defensar la doble militància perquè “va quedar molt clar que la Crida serà una associació”, encara que el moviment de Puigdemont es va registrar en el Ministeri de l’Interior com a “partit polític”.

Damià Calvet
Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 teruel existe, BCN, 29/01/2019 - 19:19

Potser tambè veu natural tenir parella i amant. O ser del Barça i de l'Espanyol. Com s'ho farà quan els interessos dels seus dos partits entrin en confrontació? Perquè són dos partits, diguin el que diguin.
Mès aviat aquest home és un subaltern del duo Torra - Puigdemont i es queda al PDECAT per acabar de reventar-lo des de dins. Tot molt di

#2 Sarola, Castelldefels, 29/01/2019 - 18:40

Aquest noi morirá de part abans de adoptar un raonament coheren i valent.

#1 Lolo, Barcelona, 29/01/2019 - 18:24

Claro que si, cuantos mas pesebres de los que comer mejor!
En el fondo, de eso se trata el pruses. No?