Política · 20 de Setembre de 2012. 15:55h.

Camacho a Mas: "No és moment d'aventures"

Demana al president de la Generalitat que reconsideri la seva actitud

Camacho a Mas: "No és moment d'aventures"

Sánchez-Camacho, durant la roda de premsa

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha advertit al president de la Generalitat que ara no és moment d'"aventures, incerteses i ruptures constitucionals" i l'ha emplaçat a que reconsideri la seva actitud.

En roda de premsa per valorar la reunió entre Mas i el president del Govern, Mariano Rajoy, a la Moncloa, ha destacat la "invitació al diàleg des de la lleialtat i responsabilitat institucional" que el líder de l'Executiu espanyol ha fet a Mas per renegociar el finançament autonòmic el 2013 però sense optar al concert econòmic.

"Creiem que el que toca és estabilitat, responsabilitat i serietat", ha continuat Sánchez-Camacho, que ha desaconsellat el president de la Generalitat que convoqui eleccions anticipades i li ha advertit que això evidenciaria el fracàs de la seva acció de govern.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Ramon Cugat 1950, Sant Cugat, 20/09/2012 - 20:35

Aventures amb tu segur que no en vol tenir. Nomes cal veure la cara del Mas quan te li acostes per fer-te una foto.

#6 Jordi, Manresa, 20/09/2012 - 20:17

Clar que no volen eleccions, acabarien sent la 4a força política, perdrien tota opció de collar el Mas, i la Camacho ja no podria treure pit cada 2 x 3 a la TV, fent-se la important. Patètica!

#5 Ara SI és el moment, Barcelona, 20/09/2012 - 18:56

Va home! Ja n'estem cansats del "ara no és el moment" per tal i qual raó. Quan hi ha crisi perque hi ha crisi i quan no n'hi ha perque no cal i tot està bé. ARA SI ES EL MOMENT!! Endavant ! Sense por!

#4 Bacus, Sort, 20/09/2012 - 18:50

Estic d'acord senyora, per aquesta raó hauria d'anar fent la maleta i buscar un pis a Madrid per exemple. Bon viatge i que s'ho passi be al SEU país.

http://fixatbe.blogspot.com.es/

#3 joan, manresa, 20/09/2012 - 18:24

El Casal,18,20 h.--Aquesta Sra. ,podría moderar el seu llenguatje.,i no dir lo que ha de fer i lo que no pot fer al Nostre President.,es la tercera força politica a Catalunya i CiU li triplica els vots ..,que no vagui de Governadora de Catalunya en representació d'Espanya .,ens comença ya cansar