Publicitat
Política · 11 de Febrer de 2013. 13:53h.

Camacho anuncia "accions legals" contra Método 3

La presidenta del PP no recorda la conversa amb l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola

Camacho anuncia "accions legals" contra Método 3

Sánchez Camacho, en roda de premsa

Sánchez-Camacho ha insistit aquest dilluns que “qualsevol persona que sap que s’ha comès un delicte ha d’anar als tribunals”, però ha matisat que mai no va explicar a ningú de CiU la conversa del dinar que va mantenir fa dos anys i mig amb l’exparella de Pujol, perquè no “se'n recordava”.

La presidenta del PP català, Alicia Sánchez-Camacho, no recorda “tota” la conversa en què, suposadament, segons publiquen els diaris El Mundo i El Periódico, l’exparella de Pujol Ferrusola va explicar a la dirigent popular el presumpte blanqueig de diners del fill gran dels Pujol.

“Se’m va presentar informació dispersa, i no sóc jo qui ha de denunciar en nom d’una persona”, ha argumentat Camacho, qui, a preguntes dels periodistes, ha insistit que “ha de ser la persona qui ha patit aquests delictes qui ha de denunciar”.

Camacho ha revelat que fa un parell de mesos que va tenir coneixement de la “suposada gravació” del dinar i ha avançat que emprendrà accions legals “contra qualsevol mitjà de comunicació que publiqui qualsevol conversa privada”.

La dirigent del PP però, no denunciarà El Mundo ni el Periódico perquè no transcriuen la conversa. Sí es querellarà contra l’empresa que, segons els dos diaris, va encarregar-se de les escoltes il·legals i “d’aquells que la van encarregar”. Segons El Mundo, hauria estat el PSC qui va demanar els serveis de l’empresa d’espionatge.

“Ja no sé si dinaré amb més gent”, ha conclòs Camacho, qui ha situat el dinar com un acte de “plena normalitat”.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#8 alisia microfons, bcna, 12/02/2013 - 00:04

Avui a la roda de premsa se la veia una mica desconcertada a la Camacho. Es veu que a la FAES encara no li havien redactat el que havia de xerrar.

#7 marc, bcn, 11/02/2013 - 19:24

Segur que a madrit li van agrair aquesta informacio amb un bon sobre.

#6 Font Cuitora, La Llacuna, 11/02/2013 - 18:07

No m'imagino que el fill gran del Pujol sigui tan tonto de passar ell mateix sacs de bittlets a Andorra junt amb una querida. Ni que el PP i PSC ho sabessin fa 2 anys i que no diguessin res. Ni que l'agencia de detectius violi el secret professional, li va l'existència. Aqui hi ha xamusquina.

#6.1 Mestre d'escola, BCN, 11/02/2013 - 18:38

Totalment d'acord amb vosté. Però no es diu zamusquina, es diu socarrim. Perdoni si l'he molestat.

#6.2 Fartdelladres, BCN, 11/02/2013 - 22:07

No era la seva querida, era la seva NOVIA durant més de 5 ANYS.
I el sentiment d'impunitat dels que es creuen els amos de Catalunya ÉS EVIDENT.

#5 don Pelayo, Barcelona, 11/02/2013 - 15:12

El PSC, a lo mafioso, la Camacho, a lo chantagista, Método 3, los "mandaos", la ex.novia, la chivata...pero lo que es de órdago es lo del clan Pujol...esa gente se han pensado que Cataluña era suya y han hecho lo que les ha dado la gana!! A POR ELLOS!!!

#4 abcdari, bcn, 11/02/2013 - 14:31

Aqui queda clar que esta tot tan enmerdat que qui "xerra" mes del compte o es fa el/la xulo/a acaba pringant. Veurem si el proper no serà en Rivera que avui també anava de "xulin" a Catalunya Radio.

#4.1 Mestre d'escola, BCN, 11/02/2013 - 18:41

Al sr. Rivera, el mot que més se li escau es "Pinxo". És un pinxo de pronòstic. Ara que si li dius pinxo, potser es pensa que l'afalagues, així que aquesta castellanada de "xulín" trobo que està molt ben trobada. El felicito.