Publicitat
Política · 22 de Gener de 2015. 15:24h.

Camacho augura que CiU i ERC tindran menys diputats

“Vostè creu que es pot dividir els catalans i separar-los de la resta d’Espanya amb 67-68 escons?”

Camacho augura que CiU i ERC tindran menys diputats

Camacho

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez Camacho, en una entrevista a Els Matins de TV3, ha advertit en referència al sobiranisme que “les majories per dividir els catalans i separar-los de la resta d’Espanya no poden ser les majories que tenen ara i que diuen les enquestes”.

“Vostè creu que es pot dividir Catalunya i separar-los de la resta d’Espanya amb 67-68 diputats?”, ha preguntat en aquest sentit, a més d’afirmar que “si sumen la CUP, ERC i CiU treuen menys diputats dels que tenen ara”. Tot i això, ha deixat clar que “ni amb 90 diputats, nosaltres no volem anar contra els signes del temps”.

Camacho ha reconegut que “a ERC com a mínim els hi tinc el respecte de que ells si que es creuen això de la independència. El senyor Mas l’ha utilitzat per tacticisme polític, perquè ha estat incapaç de governar. Deia que faria el govern dels millors i ha estat el Govern dels pitjors”.

D’altra banda, ha assenyalat que “el nostre electorat a Catalunya està desmobilitzat i desanimat perquè els vam prometre unes coses que hem de complir: hem de complir amb la llei de l’avortament, hem de complir amb la baixada d’impostos i hem de demostrar que Espanya i l’Estat tornaran a estar presents a Catalunya”.
 
“El dia 3 de febrer presentaré en la meva conferència un pla molt important, molt ambiciós, que ja he portat al govern, a La Moncloa. Mentre Ciutadans i altres parlen, nosaltres farem. I el que farem nosaltres és que l’Estat estigui molt més present a Catalunya, que els catalans que se senten espanyols no se sentin abandonats davant tota l’acció de la Generalitat, tot el procés independentista”, ha sentenciat.
 

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#13 BEJOTA, BCN, 23/01/2015 - 12:48

Forcadell: "Això és can pixa!".
La primera reunión entre CiU y ERC tras el adelanto acabó en "meadero":
"Això és can pixa!", exclamó Carme Forcadell, presidenta de la ANC, al terminar la reunión.

#13.1 hector, bcn, 23/01/2015 - 16:55

Com van els pactes entre partits unionistes en aquest tema?

#12 Euga, Barcelona, 23/01/2015 - 01:53

Aviam. Si hi ha una majoria, es tirarà endavant. Evidentment. I si sortís una majoria unionista, es continuaria com ara. Evidentment. D'això se'n diu democràcia i acceptar el resultat que surti de les urnes. Una altra cosa és que la Camacho i els seu partit li tinguin una mica d'al·lèrgia.

#11 El mico de l'anís, Badalona, 22/01/2015 - 21:28

Jo auguro que, a l'Octubre, un altre ocuparà la butaca de la Camacho a la seu del PP.

#10 LLUC, MARXEM JA, 22/01/2015 - 17:31

Rius (portaveu de la botox) i Alicia ... vosaltres creieu que es pot obligar als catalans a pertànyer a Espanya amb els diputats sumats de PP, PSC, C'S, PODEMOS, GUANYEM, SCC, EUiA, ICV, FALANGE, PLATAFORMAxCAT i la monja que no arribaran ni a 50 ?

#9 luca, bcn, 22/01/2015 - 17:04

Catalunya es el únic lloc al mòn on majoria i oposiciò pacten anar junts a les proximes eleccions.
En 9 mesos.
Imagina't quina oposiciò hi haurà...

#9.1 Contador, Universo catalán, 22/01/2015 - 18:16

No hace falta imaginar porque lo llevamos sufriendo hace varios años.
Un lugar donde "el socio de gobierno" es a la vez "el líder de la oposición" es "pa mear y no echar gota". Es algo impensable en un país mínimamente democrático...