Publicitat
Política · 4 de Febrer de 2015. 12:37h.

Camacho augura que Homs vol "substituir" Mas

El president replica que "a Catalunya cada vegada hi ha menys gent que es vol assemblar a vostès"

Camacho augura que Homs vol "substituir" Mas

Camacho, al Parlament

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha manifestat que el conseller de la Presidència, Francesc Homs, vol “substituir” el president de la Generalitat, Artur Mas, a qui li ha demanat si “està disposat a refer els Pressupostos”.

Durant la sessió de control al Parlament, Camacho ha assenyalat que “entenem que són els pressupostos per la independència d’ERC, el que no entenem és que vostè no rectifiqui i segueixi fent cas del seu ideòleg Homs que ja el va fer perdre 12 diputats i ara vol que perdi més, no sabem si fins i tot la cadira o substituir-lo a vostè”.

La líder del PPC qualificat el Govern de “mestres de la mentida, l’engany i el filibusterisme” i ha dit que “Mas ha presentat uns pressupostos per les estructures d’Estat, no per les persones”. “No tenen vergonya quan prefereixen crear 50 ambaixades i alhora la senyora Rigau suprimeix els ajuts a les llars d’infants”, ha reblat.

Mas li ha replicat que “a Catalunya cada vegada hi ha menys gent que es vol assemblar a vostès”. “Perquè ara estan allargant l’aprovació dels Pressupostos del 2015 que inclouen mesures contra la pobresa energètica? Amb el recurs que vostès fant estan condemnant a gent a que tardin més en rebre aquests ajuts”, ha afegit.

Finalment, el president de la Generalitat ha retret al PPC que “a vostès el patiment de la gent segurament els és bastant diferent i el que volen és la lluita partidista o política”.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#5 joan, manresa, 04/02/2015 - 17:03

El Casal,16,55 h.--Intentarem ser correctes,educats i tot lo ben parlats que puguem,ens costará pro farem un esforç.Vostés no tenen vergonya,ajornar per un temps els pressupostus justificant que son per fer "Estructuras d'Estat",és de lo més ruín que podriem conexer.Veure aquestas cares fot vom

#4 Dolly, Barkeno QF, 04/02/2015 - 16:15

Pero si están clonats. Semblen Pily i Mily.

#3 Corso, Bcn, 04/02/2015 - 14:07

Cono pues no se quien es más capullo! Desde luego el homs es un imiton del mas! Tiene tan poca personalidad que le imita todos los gestos! Mejor que se quede el arturito! Jajajaja !

#2 Josep, Vilallonga de Ter, 04/02/2015 - 13:02

Ves per on, ha tornat a sortir l'expressió filibusterisme, però dita pels causants que sortís ahir. Vès quina cosa....

#1 luca, bcn, 04/02/2015 - 12:55

quin morro que te el molt honorable!
s'ha passat tot el 2014 (estem al febrer de 2015!!!) sense fer res per aprovar els pressuposts i ara es culpa dels altres si no els aprovan.
Quin morro!

#1.1 Pere, Planeta de los simios, 04/02/2015 - 17:19

ja ja ja , i no has vist el MORRO de la Camacho ?