Publicitat
Política · 20 de Setembre de 2010. 16:21h.

Camacho: "cal eradicar la immigració il·legal"

La líder del PPC acusa els altres partits d'"hipocresia" després de les crítiques rebudes

Camacho: "cal eradicar la immigració il·legal"

Sánchez-Camacho, en un moment de la roda de premsa

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha  ha denunciat la “hipocresia” dels qui han criticat el PPC pel seu discurs en matèria d’immigració: “Els recomanaria que vagin als barris, que parlin amb els veïns i que vegin la realitat”.

En aquest sentit, ha assegurat que “a diferència d’altres, com Mas i Montilla, que només parlen de debats identitaris i de l’Estatut, el PPC parlem dels problemes que afecten el catalans. Seguirem parlant de la crisi econòmica, de l’atur, de les mancances del model educatiu, de las seguretat als nostres carrers i també dels problemes de convivència derivats de la immigració il·legal”.
 
Per a la presidenta del PPC, “la immigració és un fet extraordinari, però també hi ha problemes, i només cal visitar poblacions com Badalona, Salt, El Vendrell, Cunit o alguns districtes de Barcelona per observar-ho”. Per això ha afirmat que “cal eradicar la immigració il·legal i fomentar la immigració legal i ordenada, que tingui els mateixos drets però també els mateixos deures i que respectin les nostres costums”. 
 
Finalment, Sánchez-Camacho ha afirmat que “cap immigrant pot tenir més drets que un català i en el meu programa electoral recolliré que en les ajudes, en les beques i en qualsevol tipus d'assistència pública de la Generalitat, els catalans no quedin desprotegits en l'aplicació de la llei”. Així mateix, s’ha compromès a fer un pla específic de barris amb especial dificultats d’integració de les persones immigrades.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 NO EM CREC RES DEL PP, GIRONA, 21/09/2010 - 10:28

Ara el PP esta encotra de la inmigracio,quan ells varen deixar venir ms de tres mil.lions de inmigrants , els quals el PSOE els va regularitzar.Qual els empresaris els hi demanin al PP que deixin entrar a mes inmigrants per abaratir els salaris en deixeran entrar mes. L´unic vot util es P X C

#18 Ricard, Barcelona, 21/09/2010 - 10:12

La immigració il·legal no ens exigeix ni ens condiciona tant. No ens obliga a pagar impostos al seu país, no ens insulta, ni ens limita infraestructures, cultura i poder polític. Tan de bo tots els immigrants fossin com el il·legals.

#17 Núria, bcn(cat), 21/09/2010 - 09:50

Són tant populistes i fatxendes que fan pànic!
Aquest és un debat de països rics. Ara ja tornem a tenir gent que marxa a França a la verema. Si seguim amb aquests index d'atur i Catalunya arruïnada per l'espoli fiscal els inmigrants serem nosaltres.

#16 Como en el Uslter s�³lo que al rev�©s �¿eh Alicita), bcn, 20/09/2010 - 22:16

Aliicia monina, en el Ulster antaño los pisos subvencionados y plazas escolares públicas eran antes para los protestantes y luego si quedabana libres para los católicos y ya sabes la que se armó. Por no hablar de Sudáfrica con el Afrkaners only. Déjate de inventos raros y separadores ¿vale'?

#15 mesalina, Gava, 20/09/2010 - 21:48

1. Mai vàren entrar tants irregulars a Espanya com quan el PP governava.
2. El Romanesos - gitanos o paios - no son irregulars
3.perquè no es passeja la Sanchez Camacho per l'assentament de la Cañada real a Madrid amb la Sra. esperanza Aguirre:? això si que és un asentament i no badalona