Publicitat
Política · 27 de Juny de 2013. 12:07h.

Camacho, contra les cordes

La divulgació de parts de la conversa a Twitter posa la presidenta del PPC a la defensiva

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha estat a la defensiva durant una roda de premsa convocada al Parlament després que hagi transcendit parcialment, via Twitter, la conversa que va tenir a La Camarga. Camacho, preguntada per e-notícies, ha insistit que "no comentaré gravacions que són privades i il·legítimes", però ha hagut de respondre una desena de preguntes sobre la qüestió.

Camacho, que havia convocat la compareixença per valorar la cimera d'ahir i presentar el projecte de llei contra la morositat, ha hagut de reiterar diversos cops que "és una conversa privada". Fins i tot si perillava la seva carrera política. "Aquesta pregunta no cal ni contestar-la".

En aquest sentit ha recordat que "hi ha unes mesures cautelars que prohibeixen la seva publicació". Preguntada per les conseqüències de publicar la conversa, Camacho ha recomanat "parlar amb els seus assessors jurídics, no cal que li recordi les seves responsabilitats". "Jo no amenaço, jo comunico", ha remarcat.

La dirigent del PPC, entre d'altres coses, parla de la seva influència amb un fiscal així com dels seus contactes en els cosos policials, fruït de la seva etapa com a consellera d'Interior. Això, segons ella, li va permetre saber abans que ningú els detinguts de l'operació Pretòria.

Camacho, al Parlament
Publicitat
Publicitat

42 Comentaris

Publicitat
#40 cambrer de la Carmarga, BCNA, 01/07/2013 - 09:42

gravació conversa:
http://www.youtube.com/watch?v=oedMMFrqe7I

#39 piti, bcn, 28/06/2013 - 21:22

Si es així el nivell de la ex com serà la primera.
Tal pare Ta fill.
tot dit !!!

#37 Henry, Durro, 28/06/2013 - 08:40

Si s'haguessin menjat abans del dinar les herbes del gerro no s'hagués muntat tot aquest pitote.

#36 JO ERC, JO ERC, 27/06/2013 - 21:42

Extrany que tots els comentaristes ciutadans progressistes i grans denunciants de les corrupteles no es passin per aquest fil a dir res...

#35 Xipolleig, Barcelona, 27/06/2013 - 20:21

Ara veurem, què diuen els amics de la secta albertiana, si realment són també els primers en ser els apòstols de la puresa i de la netedat, o miren cap a una altra banda.
Ja se sap que és més important la tribu, que l' ètica política, i el Todo por la Patria val més que la democràcia.