Publicitat
Política · 24 de Maig de 2012. 13:40h.

Camacho contraprograma Mas al Parlament

Es reuneix amb el líder del PSC Pere Navarro per tractar el pacte fiscal

Camacho contraprograma Mas al Parlament

Imatge de la trobada

La presidenta del PPC, Alicia Sánchez-Camacho, s'ha reunit al Parlament amb el líder dels socialistes catalans, Pere Navarro, per tractar el pacte fiscal. La reunió ha coincidit amb la ronda de contactes que té el president amb membres de Ciutadans, Solidaritat i Joan Laporta al despatx de la cambra.

En sortir de la reunió, que ha durant menys de trenta minuts, Sánchez-Camacho ha expressat que "hem trobat punts de coincidència". "És prioritari que hi hagi voluntat del Govern d'arribar a consensos amb totes les forces polítiques", ha remarcat.

Camacho aposta per "un acord en que tots poden cedir, però que cap d'ells plantegi línies vermelles". "La recuperació econòmica ha de ser la prioritat i el Govern ha de fer una agenda reformista per sortir de la crisi", ha indicat, a més de sentenciar que "el PPC no acceptarà cap pacte fiscal que suposi enfrontament social o frustració col·lectiva".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 Xasisoc, Bcn, 24/05/2012 - 22:08

El Navarro cada dia s'el veu més perdut. Va allà on el vent el porta. Ara es posa d'acord amb la Camacho amb l'objectiu d'anar contra els interessos de Catalunya i dels catalans. No sorpren doncs ja sabem que tan pp com psoe son espanyols. Navarro així no guanyaràs mai, deixa al psoe i ho veuràs.

#2 Claüc, Sabadell, 24/05/2012 - 14:13

Aquests dos son com cul i merda. I no tinc clar qui seria el cul i qui la merda.

#2.1 Joan, Bcn (Gràcia), 25/05/2012 - 19:21

Pot ser tu els dos, no?

#1 Josep, Barcelona, 24/05/2012 - 13:56

La qüestió era fer-se una foto, perquè d'acord ja ho estan ; els uns que els catalans seguim banyuts i pagant el beure per molts anys i els altres que no toquin res que potser prendrien mal si hi ha qualsevol canvi.