Publicitat
Política · 21 de Febrer de 2015. 16:19h.

Camacho creu que "l’independentisme està castigant els catalans”

La presidenta del PPC diu que “Rajoy és qui fa de veritable president de Catalunya”

Camacho creu que "l’independentisme està castigant els catalans”

Camacho, durant la visita a Puigcerdà

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha demanat avui al president de la Generalitat, Artur Mas, que “rectifiqui, torni al sentit comú i escolti el missatge que es va donar ahir amb la connexió de la MAT, i és que Catalunya no vol desconnectar d'Espanya, sinó que vol seguir connectada a Espanya i estar molt més connectada a Europa”.

En declaracions als mitjans de comunicació a Puigcerdà, Sánchez-Camacho ha manifestat que “ahir vam tenir un dia històric en què es va traslladar que Mariano Rajoy és un polític dialogant, responsable, i que creu que les portes a Europa i la connexió és el més important”. “La MAT és l'exemple del futur, la connexió amb Espanya i la connexió amb Europa, i sumant tots traurem millors resultats perquè Artur Mas ens està portant a un carreró sense sortida”, ha afegit.

Així mateix, la presidenta del PPC ha constatat que “el principal problema que tenim ara és l'independentisme, que és l'impost més dur que està castigant els catalans perquè ens està perjudicant a la manca d'estabilitat, en la convivència i en l'economia”. “Rajoy és qui fa de veritable president de Catalunya perquè és qui de veritat està fent reformes perquè hi hagi treball i creixement econòmic”, ha sentenciat.

Finalment, la presidenta del PPC ha destacat que “Rajoy està obert al diàleg en el marc de llei, la responsabilitat i el sentit comú, i Mas ha de tornar al sentit comú i ha d'estar disposat a parlar en el marc de la llei per resoldre els problemes dels catalans però sense desafiaments, sense xantatges i sense confrontacions amb Espanya”.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 josep m, la seu, 24/02/2015 - 11:49

Quina foto més bona. Amb tots els "cracks" de la Cerdanya.
Son els millors.

#5 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU, VALLES ORIENTAL, 22/02/2015 - 07:48

Voldria recordar a la SRA Camacho lider del P.P. aqui a Catalunya QUI Castiga Qui a Castigant molt mes als Catalans Es diu President De ESPAÑA SR RAJOY Miri hi castiga els mas emfermos eles persones DISMINUIDES EMFERMAS MENTAL El Retalla la LLEI DE LA DEPENDENCIA No teniu COR el P.P.

#4 BEJOTA, bcn, 21/02/2015 - 20:07

Frente a la amenaza del proceso separatista.
Empresarios de Cataluña por España.
Agrupados en la asociación 'Empresaris de Catalunya' muchos empresarios catalanes han decidido dar un paso al frente para explicar y divulgar por toda Cataluña el desastre económico y social que supondría la separació

#4.1 hector, bcn, 21/02/2015 - 21:03

Respetable tanto como que otros defiendan la independencia. Es su opinion y de muchos otris y tuenen tido el derecho de divulgarla. Eso es para ti relevante? Los indeoes ya hace años que lo hicieron, les soleis tachar de sectarios o similares y eso que representa lo mismo, con opiniones distintas.

#2 joan, manresa, 21/02/2015 - 17:41

El Casal,17.30 h.--No..,no..,Sra.Alicia.El Govern espanyol i en aquest cás el Sr.Rajoy,ens castiga en el día a día,any rere any...,axó sí,ens afluxa l'argolla una miqueta cada cop que venen eleccions espanyolas.Are ens tiran quatre engrunas,moltes promesas i "pasat demá",tururut....,MARCHEM YA

#1 hector, bcn, 21/02/2015 - 16:30

Mira tant per els interesos de catalunya i espanya que bloqueja el corredor mediterrabi, gran president. I de les mesures "contra la crisis" ja ni en parlem.