Política · 17 de Juny de 2013. 14:52h.

Camacho defensa la Fiscalia

La líder del PPC demana a Mas que "respecti les institucions democràtiques"

Camacho defensa la Fiscalia

Sánchez-Camacho

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha demanat explicacions urgents d’Artur Mas al Parlament sobre l’informe de la Fiscalia, que afirma que CDC podria haver-se finançat irregularment amb 6.6 milions d’euros provinents de comissions a través del Palau de la Música: “Mas ha d’aclarir si aquesta trama organitzada criminal existia al seu partit”. 

La líder dels populars catalans ha recordat que el seu partit ja ha registrat la sol·licitud de compareixença i que espera el suport de tots els grups i que “ERC, en aquesta ocasió, no torni a salvar CDC com ha fet altres vegades, perquè sinó serà còmplice de la manca de transparència, de la qual tant prediquen”.

També ha afirmat que “Mas està excessivament nerviós” i ha lamentat que “les greus acusacions que ha fet aquest cap de setmana a la Fiscalia”. També li ha reclamat a Mas que “respecti les institucions democràtiques, a la seva activitat imparcial de defensa de la legalitat i les deixi seguir treballant”.

D'altra banda, ha constatat la “fragilitat i la inestabilitat” del president de la Generalitat, Artur Mas, “amb greus acusacions de corrupció al seu partit i problemes interns amb UDC i ERC”. En aquest sentit, ha assenyalat que “l’estratègia sobiranista de Mas no només ha portat la divisió entre catalans, sinó també a la divisió dins la seva pròpia federació”.

Camacho ha assegurat que “els catalans han pogut veure aquest cap de setmana dos models molt diferents d’actuar davant els problemes: mentre el PP reunia a petits empresaris i emprenedors per escoltar els seus problemes i proposar solucions i reformes, Convergència, Unió i ERC dedicaven tots els seus esforços a parlar d’una consulta il·legal i discutir quan s’ha de celebrar o a barallar-se entre ells”.

Finalment, la presidenta del PPC ha advertit que “l’estratègia de tensió i la confrontació perjudica Catalunya i ens fa retrocedir als catalans. Ara és el moment del diàleg, el consens i els sentit comú per sortir de la crisis econòmica”. “El futur de Catalunya i del conjunt d’Espanya es juga al Consell Europeu del 28 de juny i no al concert independentista del Camp Nou del 29 de juny”, ha afegit.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 CAMARGA, bcn pija, 17/06/2013 - 15:04

botox, operaciones de estética, la revista hola, terceras y cuartas residencias, antiguedades importadas de américa...asco y repugnancia es lo que provoca la pija españolista esta, que dice estar en política por el bien público...