Publicitat
Política · 15 de Juliol de 2013. 13:26h.

Camacho defensa "l'honorabilitat, honestedat i honradesa" de Rajoy

Recorda a Mas que CDC té "la seu embargada i el secretari general imputat"

Camacho defensa "l'honorabilitat, honestedat i honradesa" de Rajoy

Alícia Sánchez-Camacho, durant la roda de premsa

La presidenta del Partit Popular Català, Alícia Sánchez-Camacho, ha defensat avui, pel que fa a les informacions publicades aquest cap de setmana sobre el cas Bárcenas, “l’honorabilitat, l’honestedat i l’honradesa de Mariano Rajoy”. “Els sms de Bárcenas són la prova de l’intent de xantatge d’aquest a Rajoy i la realitat ens mostra que no va aconseguir res”, ha insistit.

En la seva opinió, “estem assistint a un altre acte de la trama organitzada per Luis Bárcenas per desviar l’atenció del seu procés penal, pel que es troba imputat per presumptes delictes contra l’Administració Pública, blanqueig de capitals, estafa processal en grau de temptativa i falsedat en document mercantil”.

D'altra banda, s’ha referit als “consells modestos” d’Artur Mas al president del Govern, Mariano Rajoy, i ha assenyalat que “no està en condicions de donar lliçons”. “CiU té la seu embargada, el seu exsecretari general i el seu extresorer imputats i la compareixença d’Artur Mas al Parlament es produirà més d’un mes després d’haver-la sol·licitat”.

Sánchez-Camacho també ha manifestat que “el fals dret a decidir és la gran trampa de CiU i ERC per tapar la ineficàcia d’un govern de cartró pedra que no gestiona i amaga els pressupostos als catalans mentre retalla en sanitat i educació sense donar la més mínima explicació pública”.

En aquest sentit, ha assenyalat que el president de la Generalitat, Artur Mas, “se n'anirà de vacances sense fer els seus deures com a president de la Generalitat perquè ha estat incapaç d’aprovar uns pressupostos per a Catalunya”.

Pel que fa a Pere Navarro, ha manifestat que "té tants problemes amb el PSOE com amb els crítics dins el PSC, té un partit dividit, incapaç d’oferir una alternativa de govern ni un projecte clar de convivència per a Catalunya i d’unitat d’Espanya”.
 

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#15 Marcado por el odio, Rubricata, 16/07/2013 - 19:49

Sra. Camacho, cualsevol dia vosté es convertirà en un Barcenas, (en un rebutg del PP).

#14 Nadia, barcelona, 16/07/2013 - 10:13

JA, JA, JA !!!

#12 Oscar, BCN, 15/07/2013 - 18:42

Els atacs d'excès de BOTOX cada cop son més frecuents, van del llavi a les galtes, encabat s'enfila pel nas i per un procés de succió terrorífic arriba al cervell, quan a més es molt petiti com el cas de la Alicia, els danys son devastadors i llavors diu que es honesta i honorable. Pobre dona !!!

#11 Ivan el terrible, Sant Cugat del Vallés, 15/07/2013 - 17:20

I aixó ho diu algú que estaba disposada a fer mal a la familia Pujol i Artur Mas, utilitzan la comadre- amant d'en Pujol jr.!

#10 jordicrous, Vic, 15/07/2013 - 16:58

Pobres del PPC ni sobres ni res. Amés per demostrar que son Espanyolistes han de demostrar que son anticatalans.
Quina pena