Publicitat
Política · 14 de Setembre de 2013. 15:40h.

Camacho demana a Mas que recuperi "el seny"

La presidenta del PPC diu que el cap del Govern és "en mans d'ERC i l'ANC"

Camacho demana a Mas que recuperi "el seny"

Camacho i Fernández Díaz, durant el fòrum

La presienta del PPC, Alicia Sánchez-Camacho, ha demanat al president de la Generalitat, Artur Mas, "que recuperi "el seny i governi per als 7,5 milions de catalans".

La líder del PP català, en un fòrum organitzat pel seu partit, ha remarcat que "mentre Mas només es preocupa de la seva agenda separatista, nosaltres treballem per solucionar les veritables preocupacions de la ciutadania".

"Mas és en mans d'ERC i de l'Assemblea Nacional Catalana que són els que veritablement impulsen l'agenda independentista del Govern de la Generalitat", ha afegit.

Segons Camacho, el Govern de l'Estat i Mariano Rajoy "treballa per a l'interès general de tots els catalans i espanyols, els que van anar el passat dimecres a la manifestació i els que no".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 angel, cataluÑa is not espaÑa, 15/09/2013 - 23:10

Camacho a ti que c................... te importa de esto. Cada dia os quejais más los de PP

#5 Moles, Les Ardennes, 15/09/2013 - 00:04

aquesta dona es supera a si mateixa cada dia. Un dia la vergonya li esclatarà en forma siliconada.

#4 Antoni, La Pobla de Segur, 14/09/2013 - 19:19

Pel PP recuperar el seny vol dir que ens avinguem a ser nacionals espanyols i que continuem disposssats aser munyits. És una cançó tan rància i sabuda que fa pena. Encara no entenen que "no volem ser espanyols i que aquesta decisió és la de l'autèntic seny.

#3 Soroll, bRU, 14/09/2013 - 16:30

I ho perque no ho envia a madrit, on hi ha la gent que vol espanyolitzar, que promulguen lleis per 23 families, que en una crisi es presenten per uns JJOO i que diuen que a l'11 hi havien 400000 persones, o a si mateixa, q cremar una foto es com tirar gasos en nom del feixisme a una nena de 4 anys!

#2 BEJOTA, bcn, 14/09/2013 - 16:12

Tanto de empresarios catalanes que ya han manifestado su disposición a trasladarse a España si la independencia se materializa (Grupo Planeta, ) como de multinacionales que tienen su sede para España e incluso para Portugal en Barcelona (Nestlé, Bayer, Volkswagen-Audi España, etc).

#2.1 Antoni, La Pobla de Segur, 14/09/2013 - 19:21

Tranquil Bejota, quan Barcelona sigui la capital d'un estat independent, les empreses estrangeres hi aniran massivament, com ara passa amb Madrid i llavors qui millor ho sàpiga fer se'n emportarà el gat a l'aigua.