Publicitat
Política · 23 de Juliol de 2008. 15:37h.

Camacho 'desembarca' al grup del PP

La presidenta agafa les regnes del grup parlamentari 'popular'

La presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez Camacho, ha presidit la primera reunió del grup parlamentari d'ença de la seva elecció. Camacho ha deixat clar que, malgrat no ser diputada al Parlament, pensa dirigir de prop la tasca de tots els diputats. La nova presidenta ha elogiat la "tasca extraordinàriament positiva i intensa" de tots els membres, però ha anunciat també la seva intenció de "presidir el major nombre de reunions del grup parlamentari" alhora que ha recordat la seva elecció com a senador en representació de la cambra catalana. Sánchez Camacho ha confirmat en els seus càrrecs tant Daniel Sirera (president) com Carina Mejías (portaveu), però a la pregunta d'un periodista de si la direcció del grup era "intocable" ha contestat que "a la vida pot passar de tot".

La nova direcció del PPC
Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 DLM, Barcelona, 24/07/2008 - 08:06

Actuará así con el grupo Municipal?
Lamentable lo que está pasando en el PPC, cada dia de mal en peor.

#2 Arruabarrena, Barcelona, 23/07/2008 - 16:34

¡Espejito!¡Espejito! ¿Hay alguna política en el PP más guapa que yo? Carina, Belén, Montse, Angels O. Emma, Angels E.... ¡Que les corten la cabeza! ¿A todas? Sí, yo quiero ser la única, la mejor y la más guapa.

#1 Pepe, Barcelona, 23/07/2008 - 16:07

Lo primero que tiene que hacer la Presidenta del PPc y muleta de La Mafia fernandez, es firmar el manifeiesto de la lengua castellana.