Publicitat
Política · 21 de Juliol de 2015. 11:17h.

Camacho diu que “és la llista de l’exclusió”

“La resta som catalans de segona o no som catalans"

Camacho diu que “és la llista de l’exclusió”

Camacho

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez Camacho, en una entrevista a Catalunya Ràdio, ha considerat que Junts pel Si “és la llista de l'exclusió. És unitària per als catalans de primera. La resta, som catalans de segona o no som catalans". “Mas no em pot negar la meva catalanitat”, ha afegit.

"La llista la formen polítics trànsfugues i polítics d'esquerres disfressats de societat civil”, ha criticat. “El 27-S són unes eleccions autonòmiques, l'ordenament jurídic no contempla eleccions plebiscitàries”, ha defensat d’altra banda. "La llista unitària ha passat de ser la de CiU a ser la de CiE, de Convergència i ERC”, ha apuntat.

D’altra banda, no ha confirmat si serà candidata, tot i recordar que “jo estic a disposició del meu partit, com sempre he dit, i el que jo sí que li puc assegurar és que les coses van com tenim previst, van molt bé”. "L'elecció del candidat del PPC pel 27-S potser serà la setmana que ve, no passa res si és després del 3 d'agost”, ha afegit. “Ciutadans són un partit d'esquerres, juguen amb l'ambigüitat perquè no tenen les coses clares; em preocupa l’abstenció”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#8 JJ, BCN, 21/07/2015 - 15:06

L'única exclusion sera la teva, de la llista del PP.
Els teus col.legues estan preparant-se per donar-te el "passaport".
Has estat útil uns anys, però ara els fas nosa.
Això és el que té la política.

#7 Lluís, L'Hospi, 21/07/2015 - 14:00

El PP va guanyar les eleccions per majoria absoluta amb només el 22% dels vots possibles. La resta debem ser de segona també? és que la resta som el 78%, eh? apliquis el "cuento" Sra.!! Aproben lleis per decret a la seva mida sempre que volen. Va home, va!!!

#6 antonio, manresa, 21/07/2015 - 13:25

No he sigut mai votant de CiU n'hi de Mas. Vaig escoltar les seves decleracions i no he sapigut veure que parlés de catalans de primera ni de segona o tercera. Les vostres interpretacions interesades, Fernández Diaz, Camacho, Margallo, Herrera etc.. Son de poquesvergonyes.

#5 Jesús, Murcia, 21/07/2015 - 13:18

Camacho, tú sé lo que quieras ser, y deja a los demás que sean lo que quieran ser y no los obligues a ser española como tú.

#4 Carlos Gomez, Bcn, 21/07/2015 - 12:57

El futur d´aquesta dona no es tant fosc.
Sempre podra tornar amb el Sala i Martin a jugar a metges i infermeres.
Amdos son molt llançats per tot.