Publicitat
Política · 21 de Desembre de 2015. 19:04h.

Camacho diu que ha guanyat l'unionisme

"Les formacions que no volem que Catalunya i Espanya es trenquin superem en vots i escons a ERC i Democràcia i Llibertat”

Camacho diu que ha guanyat l'unionisme

Alicia Sánchez Camacho a la roda de premsa d'avui

La presidenta del Partit Popular Català, Alícia Sánchez-Camacho, ha assegurat que les formacions 'unionistes' han guanyat les eleccions generals a les 4 demarcacions catalanes. “Les formacions que no volem que Catalunya i Espanya es trenquin superem en vots i escons a ERC i Democràcia i Llibertat”, ha assegurat.

 

Camacho també ha destacat que la seva formació té “els mateixos resultats que un partit emergent com Ciutadans al conjunt de Catalunya, un partit que alguns preveien que seria el referent del centre-dreta i que en tres mesos ha passat de treure 25 escons al Parlament a obtenir els mateixos resultats que el PPC a les generals”.

 

La política 'popular' també ha volgut parlar dels resultats globals de la seva formació. Camacho diu que el PP te l'obligació de “formar Govern amb una majoria parlamentària que doni estabilitat, permeti seguir pel camí de la recuperació econòmica i la creació de llocs de treball, i garanteixi l’interès general del conjunt dels espanyols”. “El PP ha guanyat les eleccions i ho ha fet de forma clara, amb una distància de 30 escons i 1,7 milions de vots respecte la segona força més votada, el PSOE”, ha afegit.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Alter Ego, BCN, 21/12/2015 - 23:42

Res es el que sembla, i crec que si la gent conegues tots els numeros, els unionistes serien els que porten estelada.

#3 Mesetario, Meseta, 21/12/2015 - 23:15

Los que No quieren que Coleta Morada (y yo) seamos guiris en Cataluña han sacado mas del doble de votos que los que SÍ quieren que lo seamos.
Pero los que quieren un refenrendum de autodeterminacion han sacado más votos que los que no.
Aparte, están los abstencionistas de la CUP.

#2 Jordi, L'H, 21/12/2015 - 22:34

Sobretot ha guanyat l'unionisme , Podemos diu que no pacta amb ningu que no vulgui un referendum a Catalunya , però és unionista. Alicia´es que dius tantes tonteries

#1 Hector, Bcn, 21/12/2015 - 20:59

No te vale de nada haber ganado si no puedes pactar con nadie que te haga tener mayoria o no puedes pactar con nadie para ser el partido menos despreciado para liderar el pais, pero tener que pactar hasta la ley mas tonta que te apetezca hacer ;)